Thrana Klinikken åpner på Robrygga, daglig leder er fra Statland

Til venstre fysioterapeut og daglig leder Anna Martine Myren og fysioterapeut Bente Hegge. – Vi gleder oss og er spente på dette!

NAMSOS

Thrana Klinikken er en klinikk som tilbyr fysioterapi, osteopati, muskelterapi og massasje. Fra mandag har de 7 klinikker i landet: Oslo, Drammen, Lyngdal, Mosjøen, Brønnøysund og Sortland. Gründeren selv, Matheus Thrana, har som mål å bli landsdekkende, og er godt på veg for mandag åpnes en ny klinikk i Robrygga i Namsos.

– Idéen om etablering i Namsos kom etter etterspørsel fra folk som pendler langt for å få behandling i for eksempel Brønnøysund og Mosjøen. Landet er langstrakt, og vi ønsker å være der folk er, sier fysioterapeut og daglig leder Anna Martine Myren ved klinikken i Namsos. Anna er fra Statland og har nå flyttet dit igjen og pendler til Namsos.

Vedlikeholde funksjon
Klinikken har et helhetlig tilbud med individuelle konsultasjoner der de undersøker og finner riktig behandling for den enkelte pasients plager. Som fysioterapeuter er de autoriserte helsepersonell og er gode innen kropp og muskel/skjelettlidelser.

– Det kan for eksempel være smerter i rygg, skulder, nakke, hofte, bekken, knær, legger, ankler og overbelastningsskader. Ofte er det også akutte skader, spenningstilstander i kroppen, stram og øm muskulatur, funksjonsutfordringer, opptrening før og etter operasjoner. Vi tar også imot pasienter som har behov for trening mellom rehabiliteringsopphold for å vedlikeholde funksjon, sier Anna.

Gøy å være fysioterapeut
Det å finne den beste individuelle behandlingen for den enkelte, og se at vedkommende blir bedre og gjør fremgang er det som virkelig gjør det gøy å være fysioterapeut.

– Den største fordelen med å jobbe privat synes jeg er at vi har mulighet til å gi optimal behandling uten lange ventelister og press på tid per pasient. Vi gir pasienten den tiden og behandlingen som må til for ett optimalt forløp og resultat. Vi henviser videre dersom forventet bedring ikke nåes, sier daglig leder Anna Martine Myren.

Gruppebehandling
På Thrana Klinikken tilbyr de også gruppebehandling, som for noen kan benyttes som et frittstående tilbud, eller som en del av ett behandlingsforløp. Denne høsten holder vi disse gruppene:

  • Basisstyrke en time med enkel styrketrening for nybegynnere. Gruppen varer i 10 uker sammenhengende, med mulighet for en til to økter per uke.
  • Bevegelsesgruppe er et tilbud Anna tidligere har drevet med i psykiatrien med mål om avspenning og kontakt med egen kropp.

– Målet er at alle skal kunne «plukke» opp ulike øvelser som fungerer for de, og som de kan ta med seg videre. Usunt stress kan være en trigger for ulike spenningstilstander i kroppen og smerter i muskel- skjelettsystemet. Jeg er sikker på at denne gruppen kan være ett viktig ledd i behandling hos en del mennesker med muskel- og skjelettplager. Jeg har tidligere fått tilbakemeldinger fra folk som har fått umiddelbar virkning av denne typen time, og som kjenner kroppen sin på en ny måte. Andre trenger lengre tid, inkludert meg selv. Jeg har derfor valgt å lage ett 10 ukers program, der man kan velge en til to økter per uke, eller dropp inn om man ønsker det, skriver Anna Myren.

  • Ryggskolen er rettet mot personer med langvarige ryggplager og personer som i perioder opplever akutte korsryggsmerter. Tilbudet har som mål å gjøre deg sterkere, fremme funksjon, redusere smerter og gi forståelse av hva smerte er og hvilken funksjon denne har. Ryggskolen skal skape trygghet i å bruke ryggen. Treningen vil fokusere på styrke av kjernemuskulatur, økt bevegelighet og funksjonelle øvelser. Det vil også̊ bli gitt noe undervisning med informasjon om ryggens anatomi, årsaker til ryggsmerter og råd om fysisk aktivitet.
    Her er vi på Thrana Klinikken i Namsos:

Anna Martine Myren er fysioterapeut og daglig leder ved avdelingen i Namsos. Hun har blant annet erfaring med sammensatt smerteproblematikk, rehabilitering og har jobbet med både barn og eldre. Hun er i tillegg utdannet personlig trener og har kurs i medisinsk treningsterapi.
Erfaring med sammensatt smerteproblematikk knyttet til psykologiske og fysiske utfordringer ved Nidaros DPS i spesialisthelsetjenesten, samt med mennesker i alderen 2 måneder til 98 år i kommunalhelsetjenesten. Videre erfaring med generell rehabilitering, og rehabilitering knyttet til ortopedi og nevrologiske sykdommer.

 

 

 

Bente Hegge er fysioterapeut ved klinikken i Namsos. Hun har lang kompetanse knyttet til kommunikasjon med mennesker i en sårbar situasjon. Erfaring med både habiliterende og rehabiliterende behandling, ortopedi, og har tatt studier innen kost og ernæring. Ved siden av jobb på klinikken tar hun fag i geriatri, gerontologi og faglig ledelse.
Bente har mange års erfaring med kommunikasjon gjennom sorgarbeid med personer som opplever at noen i nær relasjon har gått bort. Erfaring fra kommunehelsetjenesten med behandling av muskel- og skjelettlidelser hos personer i alle aldre, individuelt og i gruppe. Erfaring innen ortopedi med rehabilitering etter proteseoperasjoner, brudd- og knusningsskader og operasjoner i rygg.

Kontaktinformasjon direkte til Thrana klinikken Namsos:

                Anna Myren
41582201
annamyren@thranaklinikken.no

            Bente Hegge
95941850
bente.hegge@thranaklinikken.no

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse