LHL-Namdalseid med mye spennende på planen

Leder i LHL-Namdalseid Berit Buvarp Aardal orienterer om høsttur til Savalen, fra venstre Kari Anne Elden, Vigdis Gystad, Brynjulf Gystad, Kjell Overgård og Svein Anzjøn

NAMDALSEID

LHL-Namdalseid er med sine 124 medlemmer ett av de største lagene i Namdalseid. Stor aktivitet i laget med Hjertetrim for damer og herrer to ganger i uka, skotthyll er en populær aktivitet i Kariskogen og mange benytter seg av treningsstudioet LHL-Trimmen. Medlemstur i nærområdet er en viktig og populær aktivitet, likeså lagets julebord.

Torsdag 21. mars var det årsmøte i LHL-Namdalseid.

Både årsmelding og regnskap ble godkjent og leder Berit Buvarp Aardal fortsetter som lagets leder.

LHL-Trimmen, et treningsstudio som er åpent for alle, men hvor medlemmene har Hjertetrim to ganger i uka. I tillegg har medlemmene fordeler når det gjelder treningsavgift. Den psykiske helsa til medlemmene vektlegges, vi har blant annet sosiale sammenkomster etter trimmen.

– Vi engasjerer oss i å bevare de tilbudene vi har i regionen og fylket. Lokalt har vi samarbeid med fysioterapeutene, og vi greier å fange opp medlemmer med ulike diagnoser slik at de på best mulig måte kan fungere og greie seg selv i hverdagen, leser man i årsmeldinga.

Planlagte aktiviteter er mange, nye og spennende. Drifte LHL sitt treningsstudio i kommunehuset er viktig, stavgangkurs og turer med bruk av staver i nærområdet, trening og klubbmesterskap i skotthyll i Kariskogen. Ikke minst busstur i nærområdet for medlemmer og lagets julebord er blant lagets mange aktiviteter.

Det som er nært forestående og vil være interessant for mange, les alle, er et spennende foredrag om nedsatt hørsel og tinnitus:

– Foredrag om nedsatt hørsel og tinnitus holdes torsdag 4.april kl.17.00. i Namdalseid Samfunnshus. Da kommer audiograf Helge Fyrileiv Guldvik og vil holde et foredrag om nedsatt hørsel og tinnitus. Aktuelle stikkord er symptomer, behandling og nyere forskning, og hvordan man skal lære seg å leve med tinnitus. Det er svært vanlig å oppleve tinnitus. Vanlige beskrivelser av tilstanden er en ringende, plystrende, fresende eller susende lyd i et eller begge ørene, eller i et udefinert sted i hodet. Temaet er spesielt aktuelt for de som allerede sliter med dette, men det kan også være nyttig å vite om det er noe du selv kan gjøre i ung alder for å minske sjansene for å få nedsatt hørsel og i verste fall tinnitus.

– LHL-Namdalseid ønsker alle, unge og eldre, velkommen til å høre et nyttig foredrag. Det er fri inngang og vi serverer kaffe, sier leder Berit Buvarp Aardal.

Årsmøte LHL-Namdalseid.

 

Mat på alle fat levert av Marihøne AS og bløtkake fra kjøkkenet på helsetunet. Gunvor Feøy, Hild Moe og Anne Randi Mork.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse