Påskeblomsterhilsen til ansatte på helsetunet

Midt i lunsjen møtte bygdekvinnene ansatte i åpen omsorg, men glade for blomster ble de, fra venstre fra bygdekvinnelaget Mari Heggdal, ansatte Inge K Haveråen, Bente Kroglund Haveråen og bygdekvinne Annja Svendsli

NAMDALSEID

Da er påska nært forestående og som så mange påsker tidligere gledet damene i Namdalseid Bygdekvinnelag ansatte ved Namdalseid helsetun med en blomsterhilsen. Tirsdag troppet to damer opp på Sykeheimen, Kløvertunet og på Åpen omsorg med en flott blomsterbukett levert av Langøren Gartneri.

– Dette har jo blitt en årlig og fin tradisjon og et trivelig tiltak. Bygdekvinnelaget liker jo å støtte opp i lokalmiljøet og det er koselig å komme hit på Helsetunet med en påskeblomsterhilsen. Bygdekvinnelaget er til for å gjøre andre glade, sier Annja Svendsli og Mari Heggdal.

– Vi setter stor pris på å få blomsterhilsen fra Namdalseid Bygdekvinnelag hver påske. Det er alltid trivelig å få besøk, sier glade mottakere.

– De ansatte på sykeheimen, åpen omsorg og på Kløvertunet gjør en flott jobb slik at alle beboere skal ha det bra. De gjør en stor innsats både som sykepleiere, helsepersonell og medmennesker, sier Annja og Mari.

Og bygdekvinnene ble godt tatt imot og alle var de glade for å få blomster til påske.

Gleden er større enn kostnaden!
God påske til bygda! Husk å gi hverandre hjertevarme!

Namdalseid Bygdekvinnelag!

På Namdalseid sykeheim var det Geir Monsen og Elisabeth Mietinen som tok imot blomsterhilsen fra Mari og Annja.

 

På Kløvertunet møtte Annja og Mari på Linn Therese Haugseth og Karin Engen. – tusen takk for hyggelig blomsterhilsen! God påske!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse