Litt tå kvart i aill retningan

U-trinnet med en fantastisk forestilling, (Foto: Arne Westerhus)

NAMDALSEID

Nå er vinterferien over, men kvelden den startet hadde ungdomsskoleelever ved Namdalseid skole ei heidundranes forestilling i samfunnshuset. «Litt tå kvart i aill retningan» var tittelen og den stemte til rette.

– Vi har jobbet hardt med dette prosjektet og vi har fått prøvd oss som tekstforfattere, komponister og skuespillere. Hele forestillingen har vi elevene laget selv, da med god hjelp fra lærere og musiker Jan Åge, sa Amalie og Dagrun da showet startet.

Elevene hadde gjennom sine musikktimer jobbet fram et prosjekt der målet var å vise fram musikk fra hele verden. Med dans, sang/musikk og bilder tok elevene publikum med på en eventyrlig rundreise.

Og det startet med en selvlaget melodi som også var med i et par overganger. Fantasien hadde de sluppet løs og «Synnøve» (Tuva) og «Ragnhild» (Ailin) tok publikum med på en rundreise i hele verden. Flytur til Amerika, møte mellom USA-president Trump og Nord-Koreas Kim, en tur i regnskogen der de også møtte kong Harald og urbefolkningen i regnskogen. Der fikk de fra den moderne verden oppleve at det var ikke bare bare med nymotens dingser i jungelen.

– Her er ingen stikkontakt for å lade mobilen nei!

Rent vann i Afrika ble feiret med dans og fest i landsbyen og en «blind date i Asia» viste seg å være en «skikkelig blind date».

En herlig fantasi som dere hadde satt sammen til mange gode sketsjer, mye fin sang og musikk med kjempefine overganger. Man skjønte at dette var ikke laget i full fart. Dere imponerte og vi så at dere kosa dere på scenen under hele forestillingen.

Se video fra forestillingen:

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse