De ønsker at kundene skal trives og restaurerte butikken; fredag var det nyåpning

Da er nybutikken på Sentrum Auto AS offisielt åpnet, t.v. Torbjørn Kolstad, kjedesjef i Shell/St1 Alexander Andersen, regionsjef Shell/St1 Norge AS Vidar Eiklid og stasjonsdriver Geir Ove Kolstad

NAMDALSEID

Mange forbipasserende, kunder og andre har sikkert lurt på hva de har jobbet med på Sentrum Auto i et par måneders tid. Svaret kom fredag; de har restaurert butikken. Et nytt matkonsept har fokus på gode norske råvarer.

– Vi reiv ut alt i butikken, ble et utrolig kaos, men det måtte bare til. Nå oppstår butikken her som en ny moderne bensinstasjonsbutikk. Vi har laget spisekrok/sittegruppe hvor kundene kan sitte ned og nyte både mat og kaffe, sier stasjonsdriver Geir Ove Kolstad.

Shell

Sentrum Auto har siden desember 1949 vært tilknyttet Shell, og fredag 10. november inviterte tredje generasjons driver Geir Ove Kolstad til offisiell nyåpning av Shell på Namdalseid. Kundene som var innom ble fristet med   bløtkake, kaffe og smaksprøver av diverse nye produkter. Ikke å forglemme; kunder som fylte drivstoff fikk etterfylt spylervæske.

Mer mat

Med det nye butikkonseptet forsterker Sentrum Auto sin posisjon, en sentral forandring er økt mat i butikken. Med det nye matkonseptet til Shell, real, er gode norske råvarer i fokus.
– Vi har gledet oss lenge til nyåpningen og jeg håper at både nye og gamle kunder liker forandringene vi har gjort for å få til denne flotte stasjon. Det er viktig for oss at vi skal være et godt alternativ for alle kunder, så vi ønsker derfor å markere oss som en stasjon med god mat og drikke. Med de nye sitteplassene håper vi også at folk vil bruke stasjonen vår til å hvile, nyte en matbit og en god kopp kaffe, sier en stolt stasjonsdriver Geir Ove.

I den nye butikken har de fokusert på et større og bedre mattilbud, med fersklaget mat og godt kaffetilbud.
– Vi har nå et stort utvalg av mat som løvbiff, biffsnadder, hamburgere og pommes frites. Club Sandwich, boller og forskjellige kaffebrød så her er det bare å finne maten man ønsker, sette seg ned og nyte den, smiler Geir Ove.

Spenstig

Trafikanter har større forventninger til gode kundeopplevelser og mat når man er på farta. Shell ønsker å bygge stasjoner kunder opplever som annerledes.
– Gratulerer med ny butikk på stasjonen. Et spenstig foretak, men jeg skjønner at det er nødvendig for å følge med på trenden, sa ordfører Steinar Lyngstad og overrakte blomster fra Namdalseid kommune.
– Jeg er stolt av å jobbe med dyktige forhandlere med ambisjoner som Geir Ove. Potensialet i en allerede svært vellykket stasjon er stort, og jeg er derfor sikker på at de vil lykkes med den nye butikken, sier regionssjef Shell/St1 Norge AS Vidar Eiklid.

Stasjonsombyggingen er støttet med kapital av Regionalt Næringsfond for Midtre Namdal.

 

Det ble store forandringer på butikken, blant annet en trivelig spisekrok/sittegruppe.

 

– Det ble en fin og trivelig butikk, her trives vi godt, sier f.v. Renate Johansen, Mari Langøren og Nina Edel Damås.

 

– Jeg er sikker på at de vil lykkes med den nye butikken, sa regionsjef Shell/St1 Norge AS Vidar Eiklid, her med Torbjørn og stasjonsdriver Geir Ove Kolstad.

 

– Et spenstig foretak, skjønner at det må til, sa ordfører Steinar Lyngstad og overrakte blomster fra Namdalseid kommune til Geir Ove Kolstad.

 

Orkla, her representert med Per Anders Arntsen, er vareleverandør av gode norske råvarer til Sentrum Auto. Geir Ove Kolstad og Vidar Eiklid.

 

– Spesialservice på åpningsdagen, sa Tore Skjerve og etterfylte spylervæske til alle som fylte drivstoff, her til Arvid Staven.

 

Litt historie på veggene, Nils Roel og Torbjørn Kolstad mimret litt om tidligere år.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse