Nye kommuner fører til forandringer, så også for menighetsbladet

Nytt «Menighetsblad» fra desember, sittende Kari Leknes fra Flatanger, Siv Hilde Bulling og Solfrid Skevik

NAMDALSEID&FLATANGER

Når det fra 1.januar 2020 blir nye kommuner vil dette føre til en del forandringer innen forskjellige råd. Så også for menighetsrådene som i en årrekke har vært ansvarlige for å gi ut menighetsbladet til alle husstander i soknet. Dette førte til at tiltak med forandringer måtte tas og leder Solfrid Skevik i Namdalseid menighetsråd har sendt denne informasjonen:

Namdalseid Menighetsråd informerer

Nytt menighetsblad

Namdalseid Menighetsråd har sammen med Beitstad og Malm gitt ut
Menighetsbladet, senere «Samklang» helt siden 1953.

Verran (Malm) sammenslås nå med Steinkjer kommune, og har valgt sammen med de andre menighetene i Steinkjer kommune og gi ut et samlet menighetsblad.

Namdalseid Menighetsråd har ikke midler til å gi ut et menighetsblad alene, og har på bakgrunn av dette tatt kontakt med Flatanger og Statland for et samarbeide. Her ble det gitt positiv respons.
Det første «Menighetsbladet» blir gitt ut i desember 2019. Det vil bli samme format og noe samme innhold som i «Samklang».

Redaksjonskomiteen blir representanter fra Namdalseid, Statland og Flatanger.
Redaksjon fra Namdalseid Menighetsråd: Gunnar Einar Steingrimsson, Siv Hilde Bulling, Svein Tore Kolstad, redaktør Kari Leknes fra Flatanger og Solfrid Skevik.

Vi håper at alle finner informasjon og god lesning i det nye bladet.

Namdalseid Menighetsråd
Solfrid Skevik

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Internal Error
Select at least one plan for this form!

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse