Flott innsats i årets Storsjøcup, fotballglede i Østersund

Bak fra venstre: Erica Måøy Sæther, Alma Sæther, Emma Ytterdal, Runa Vanebo Gystad, Leah Toldnes Kaldahl, Malin Kaldal, Tina Skevik og Vanja Modell Solum. Foran: Ingrid Serine Høgden og Carmen Bratberg

ØSTERSUND/NAMDALSEID

Storsjøcupen er Sveriges fjerde største og er en av de eldste fotballcuper for ungdommer. Cupen`s historie går 40 år tilbake og den arrangeres hvert år i første uka i juli. Interessen for Storsjøcupen har hatt en enorm økning de siste årene.

Namdalseid IL var en av 103 norske klubber som stilte med lag i Storsjøcupen 2019. Namdalseid har opp gjennom årene deltatt med mange gode lag i denne fotballturneringen som hvert år arrangeres i uke 27, 1.-6. juli i år. Over 100 barn og voksne fra Namdalseid idrettslag var samlet i Østersund under årets Storsjøcup. Selv om lagene ikke kom til sluttspill så var det slett ingen sure miner for det.

Inger Dahlum Høgden sendte nylig denne rapporten med bilder:

Jenter 11 var bare et av fotballagene fra Namdalseid IL som deltok i Storsjøcupen i Østersund. Tilsammen var det denne uken omtrent 100 Eidbygg- både spillere og voksne- til stede i byen.

Spillerne var fordelt på flere lag, inkludert noen samarbeidslag fra andre kommuner. Jentene gjorde storeslem med fem seire av fem mulige. Flott innsats av alle sammen. De imponerte med godt samspill og fair play, og ikke minst med godt humør.

Med seg hadde de også et stort støtteapparat av foreldre som stilte opp som entusiastisk heiagjeng på sidelinja. Lagets trener er Erlend Gystad.

Bøy og tøy etter en vellykket kamp.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse