Oppstart av NÅVA Ungdomsklubb, Spleis gjør det mulig å skaffe nytt utstyr

Fredag kveld var det oppstart på NÅVA Ungdomsklubb, medlemmer fra Idyll Namdalseid overrasket med en stor sum på Spleis, fra venstre, Malin Kaldal, Elea Sotberg-Hanssen, Gunnhild Kaldahl, Kjetil Hynne, Kirsti Petersen og Stein Erik Hanssen

NAMDALSEID

I fire år har det ikke vært aktivitet i NÅVA ungdomsklubb på Namdalseid. Nå starter den opp som en foreldredrevet ungdomsklubb.

– Vi mener at behovet for en ungdomsklubb er stort! Dette skal være en sosial møteplass for ungdommene i bygda vår, sier foreldre Siri Anzjøn og Monica Sotberg.

Ungdomsklubben skal være en plass for ungdom, et møtested med gratis inngang og tilbud til aktiviteter.

– Et sted å møte andre til en sosial kveld der dans også er mulig. På ungdomsklubben kan man komme når det passer og den vil være et tilbud som sikkert skaper bolyst, sier foreldrene.

Oppstart

At NÅVA ungdomsklubb ikke har vært aktiv på lang tid har vært et savn for ungdommene, men fredag var det oppstart og muligheter for å treffes igjen.

– Ungdomsklubben er et tilbud for ungdommer mellom 13 og 18 år og det er gratis å delta. I første omgang er NÅVA åpen hver fredag i mars og april og vi starter opp igjen i oktober så framt at interessen er der. Vi vet at mange aktiviteter starter opp igjen utover våren og da blir mange opptatt med idrett. Vi håper at ungdommene finner dette tilbudet interessant og kommer på ungdomsklubb, sier Siri.

Spleis

Utstyret i lokalene på NÅVA er gamle og delvis i dårlig stand. Vi starter derfor en spleis for å kjøpe inn nytt utstyr. Først og fremst et biljardbord med komplett utstyr fordi det som står der er i veldig dårlig stand.

– Biljard er populært blant både jenter og gutter og biljardbordet vi har her er nokså skralt. Likeså et bordtennisbord og et dartsspill. Det vil også bli behov for andre aktivitetsutstyr, ungdommene får komme med ønsker, sier foreldrene.

For å få mulighet til å anskaffe utstyr til NÅVA startet de opp en Spleis, og det har gjort susen.  På fredag hadde det kommet inn 8.450 kroner på spleisen og på kvelden vanket det en stor overraskelse. Idyll Namdalseid doblet summen og på åpning fredag kveld sto det nesten 17.000 kroner på konto.

– Nå oppfordrer vi lag, foreninger, bedrifter, foreldre, familiemedlemmer og alle i bygda til å støtte opp om NÅVA ungdomsklubb med å gi de en gave på Spleis. Ikke at de behøver å doble beløpet, men pengene som kommer inn går til drift av ungdomsklubben. Bli med på spleisen! Alle monner drar! smiler Gunnhild Kaldahl som har vært primus motor i Idyll Namdalseid.

Hjelpere

Klubben blir i startfasen foreldredrevet og de håper at foreldre/foresatte kan stille opp og hjelpe til. De har et midlertidig styre med foreldre og ungdomsrepresentanter og i juni holdes årsmøte der det blir valg av nytt styre og behandling av innkomne saker.

– Målet er å få voksne ungdommer til å drive ungdomsklubben. Det er ikke nødvendigvis populært å ha med foreldre på klubb, smiler Siri Anzjøn.
Det er Siri som ordner med turnusen så har du mulighet til å hjelpe til en kveld så ta kontakt med henne.

Glede oss

– Herre bli bra! Vi glede oss te å kom i gang med ungdomsklubben og møte andre ungdommer i trivelig lag. Her kan vi danse, det blir filmkvelder, swingkurs står på planen, pizza, diverse aktiviteter og det blir flott med nytt utstyr, sier Malin Kaldal og Elea Sotberg-Hanssen som er med i det midlertidige styret.

– Herre bli bra! Smiler Elea Sotberg-Hanssen og Malin Kaldal.

 

Klikk på bildet under for å komme inn på spleisen hvis du vil gi litt!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse