30 kilo ribbe, 20 kilo poteter og 8 liter saus; det var julemiddag på Bygdakaféen

Fullt hus da det ble servert julemiddag på Bygdakaféen

NAMDALSEID

Hver første tirsdag i måneden er det middag på Bygdakaféen i Namdalseid samfunnshus. Her har de tidligere servert Finnbiff, klubb med tilbehør og saltkjøtt og kålgraut med gode resultater, mye folk. Nå på tirsdag var det duket for en skikkelig julemiddag med ribbe, medisterkaker, pølser, surkål, poteter og ellers det det som skal til. Svisker var det også ja.

I kaféen var det dekket bord med juleservietter og stearinlys. Juletreet sto der nypynta og alt lå til rette for en fin middagsstund. Det lukta jul når man kom inn og ivrige damer bak disken og på kjøkkenet gjorde alt for at gjestene skulle få en fin opplevelse med nydelig julemat.
Som om ikke et veldekket anretningsbord med tradisjonell julemat var nok, så kunne man også spise kalkun, waldorfsalat, forskjellige typer sild og brød. Det var jo som på den fineste restaurant dette.

Det er Namdalseid Frivilligsentral som driver Bygdakaféen og tirsdagens innrykk av sultne Eidbygger var bare helt fantastisk. På kjøkkenet jobber frivillige damer med å lage den beste maten man kan tenke seg, det viser tirsdagens storinnrykk på kaféen.
– 120 gjester var innom på dagens julemiddag. Det ble spist 30 kilo ribbe, 10 kilo medisterkaker, 10 kilo pølser, 20 kilo poteter og 8 liter saus. Så var det sviskekrem, kaffe og julekaffebrød til dessert, sier leder Monica Sotberg ved Frivilligsentralen.

– Man lager ikke middag hjemme når man kan ta en tur på Bygdakaféen. – Dette var nydelig, kjempegodt. – Det er så kjekt å ta en tur hit og møte andre, slå av en prat og nyte deilig mat.
– De er kjempeflink med maten her, det var mange kommentarer til en nydelig julemiddag på Namdalseid Bygdakafè tirsdag.

– Knallgod mat, var også disse tre enige om, t.v. Bernt-Erik Øien Fossli, Karin Husa og Jostein Elden.

 

Tirsdagens kjøkkengjeng, t.v. Solfrid Skevik, Brit Staven og May Berg.

 

– Det var så godt, og god dessert, t.v. Arne Staven, (ikke helt ferdig med hovedretten), Roar og Karin Husa, Ingar, Sollaug og Ingeborg Kolstad.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse