På utkikk etter nye utfordringer; ble daglig leder på Servicesenteret

Solveig Monsen er ny daglig leder på Statland Servicesenter

STATLAND

Ny daglig leder ved Statland Servicesenter overtar etter en veteran i bransjen. Sissel Kristensen har vært daglig leder på Servicesenteret siden 2000 og synes nå det er greit at yngre krefter får slippe til.
– For noen år tilbake hadde vi alt her på Statland og det var mange arbeidsplasser her ute. Nå må vi ta vare på det vi har og Statland Servicesenter har vi bruk for. Nå er det på tide å slippe til yngre krefter i ledelsen, sier Sissel Kristensen.

Ny daglig leder
Sissel har jobbet som daglig leder på Statland Servicesenter i mange år, og har nå overlatt ansvaret til 25 år gamle Solveig Monsen som er ekte Statlending. Sissel fortsetter å jobbe, det er bruk for hjelp.
Den nye lederen er ikke uvant med lederstillinger fra tidligere jobber i Namsos. Hun har erfaringer som butikksjef på Stormberg i Namsos og hun var daglig leder på Mintage Sushi Namsos da de startet opp der i 2015.

– Jeg var på utkikk etter nye utfordringer og da jobben her på Statland dukket opp var jeg ikke i tvil om å flytte heim igjen. Jeg har delvis bodd i Namsos og delvis pendlet, men nå er det en liten trimtur til og fra jobben, smiler Solveig Monsen.

Stort utvalg
Statland Servicesenter er en drivstoffstasjon der man også får kjøpe det daglige brød.
– Vi må ha litt forskjellige varer i butikken, ikke bare bilrekvisita, olje og vanlige kioskvarer. Her får vi inn bakervarer fra Hamstad i Namsos fire dager i uka og de går fort unna. Påsmurte bagetter, wienerbrød, kaffebrød og litt sånn til helgekosen. Her finner du nykokt kaffe, melk, brød og pålegg. Statsjonen ligger jo fint til i krysset til Utvorda og det er mange turister og hyttefolk som er innom her og handler. Finner man ikke den ønskede varen, da bestiller vi den. Det er artig og viktig å støtte opp om bygda si, sier Solveig.

Utkjøring av drivstoff
Statland Servicesenter AS har vært energiforhandler siden 2001 og Sissel Kristensen har gitt mange gode tilbud fra sitt kontor. Den nye daglig leder Solveig er glad for det store nettverket av kunder Sissel og Oddbjørn Kristensen har opparbeidet gjennom mange år.
– Drivstoff er et stort marked som det skal bli artig å fortsette med. Statland Servicesenter har to tankbiler for utkjøring av diesel blant annet til bønder og anlegg. Vi må vel kunne si at vi er store på dette nord i Trøndelag, men vi har kapasitet til mer leveranse, sier daglig leder Solveig Monsen.

 

Statland Servicesenter er mer enn en drivstoffstasjon og kiosk, – vi har et godt utvalg både av mat og drikke, sier Solveig.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse