Adventstur til Kalnestjønna

More

6. desember 2020 11:30

  Namdalseir frivilligsentral arrangerer lavterskeltur til Kalnestjønna som ligger langs veien mot Øyensskavlen. Det er 2,2 km å gå fra parkeringsplassen til gapahuken.

  Det blir oppoverbakke dit og nedoverbakke hjem, og vi regner med å bruke ca 1 time dit.

  Når vi kommer frem blir det bålkos, mat og drikke.

  På lavterskelturene våre så går vi i rolig tempo. Turen passer for alle, og ingen vil bli fragått. Vi oppmuntrer spesielt de som ønsker å være mer aktiv, men som synes det er litt tungt å komme seg ut.

  Møt opp utenfor Nåva/nedsiden av kommunehuset kl 11.30, så kan vi kjøre i følge derfra. De som møter opp på parkeringsplassen ved starten på veien oppover kan møte oss der kl 11.50.

  Ta med egen mat og drikke. Husk sitteunderlag og klær etter vær! Vi oppfordrer også til å ta med 1 vedskive til bålet, men det er ikke noe krav.

  Som alltid er det en usikkerhets knyttet til været. Hvis turen mot formodning ikke kan gjennomføres så vil vi skrive det på frivilligsentralens facebookside. Ved tvil ring Monica på telefon 479 00 191.

  Annonse
  .
  .

  Støtt lokalavisa

  Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

  For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

  Tegn frivillig abonnement her:

  Velg månedlig beløp
  Betalingsdetaljer
  Setup fee 
  Valgt abonnement  
  Coupon discount (%s) 
  VAT (0%) 
  Total 

   

  Annonse
  .
  .

  FLERE NYHETER