Frivilligforum 2018

Epost

namdalseid.frivilligsentral@gmail.com

12. February 2018

19:00 / 21:30

Venue

Namdalseid samfunnshus

Namdalseid frivilligsentral inviterer til vårt årlige frivilligforum.

Kom og bli inspirert og motivert!

Dette er en møteplass med hovedformål å løfte fram tanker og ideer til utviklingen av sentralen og frivilligheten i Namdalseid. Her kan alle frivillige enkeltpersoner og lag/foreninger møtes for å diskutere, lytte til andre frivillige og utveksle idéer til inspirasjon og motivasjon!

Kveldens program:

Foredrag v/Hanne Falstad
«Ikke spør hva Namdalseid kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Namdalseid!»

Hanne Falstad er seniorrådgiver i NHO Trøndelag og bosatt på Ørlandet. Hennes foredrag er basert på hennes hjemvending til Ørlandet og hvilke store muligheter som ligger i et lite samfunn.

Etter foredraget på 45 minutter byr vi på kveldsmat, og deretter skal vi gå sammen i mindre grupper. Hovedtema for gruppearbeidet/diskusjonene er hvordan vi ønsker at frivilligsentralen på Namdalseid skal være i 2025. Her kan alle som har lyst bidra med tanker og forslag.

Vi avslutter kvelden med å velge representanter til frivilligsentralens årsmøte som er torsdag 8. mars kl 13.30. Frivilligforum kan velge tre representanter som stiller i årsmøte med fulle rettigheter.

Frivilligforum er åpent for alle i Namdalseid. Kom på vegne av ditt lag/forening eller kom som deg selv som engasjert innbygger! Dine synspunkter er viktige! Bli med og gjør en forskjell!

Hjertelig velkommen!

Gratis inngang og servering.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse