Spente skolestartere, – men vi gleder oss

Skolestarterne skinte i kapp med sola; fremst rekke fra venstre; Tobias, Magnus, Adam, Amanda og Tobias, bak f.v. Paulus, Peder, Sunniva, Alma, Eirin og Kjersti (en elev kom senere) Bak står rektor Arne Magnar Bratberg og kontaktlærer Dina Elisabeth Aarmo Johnsen

NAMDALSEID /STATLAND

Torsdag var den store dagen for de 12 skolestartere ved Namdalseid skole og de to ved Statland skole.

– Vi er jo spente, men vi gleder oss ja. Bli artig å starte på skolen, det var de sikre på.

Ved Namdalseid skole tok rektor Arne Magnar Bratberg imot de spente elevene og foreldrene i et flott sensommervær. Elevene hadde en prat med rektor i januar og da føltes det som det var lenge til skolestart.

– Men nå er dagen her allerede! Sol og blå himmel har jeg bestilt, heldig med den, smilte rektoren og ønsket hver av skolestarterne velkommen til skolestart.

Amanda var spent på første skoledagen, ho kom sammen med mamma Astrid Mariussen og pappa Simon Buvarp.

 

Rektor Arne Magnar Bratberg ønsket velkommen til skolestarterne og foreldre/foresatte.

 

Rektor Arne ønsket hver av skolestarterne velkommen til skolestart, her med Tobias.

 

Kontaktlærer Dina ønsker Adam velkommen til skolestart.

STATLAND SKOLE:

Selvsagt var de to førsteklassingene fremst i rekkene i dag, til venstre Edvard og Magnus. Bak er resten av elevene, lærerne ved Statland skole, fremst til venstre ansatte og barn i Stjerten barnehage

Det var skolestart også på Statland skole, og der var det to spente førsteklassinger. Edvard og Magnus og litt sånn beskjedent sa de; – det blir artig å begynne på skolen!

– Her ved Statland skole er det 21 elever dette skoleåret. Det er 5 i småtrinnet, 7 i mellomtrinnet og 9 i ungdomstrinnet, forteller rektor Solgunn Ramslie Ekker.

Det var ingen skolestartere ved skolen på Statland forrige skoleår.

En kort prat med rektor Solgunn.

Si litt om skolen og ungdomstrinnet!

– Elevene på ungdomstrinnet er en herlig positiv gjeng som virkelig kjemper for skolen sin. Tenker på elevrådets uttalelse i vår, de er bare flotte skolekjempere! Det er klart vi er spente på utfallet av skolepolitikken, men vi vet at våre lokale politikere tar signalene ok. Mange unge står på noe som er en tillitserklæring på at bygda er glad i skolen sin, sier rektor Solgunn Ramslie Ekker.

Elevene i ungdomstrinnet vil kjempe for å beholde U-trinnet ved Statland skole, fra venstre kontaktlærer Julie Leithe, Alinda-Sofie, Mina, Vår, Angelina, Odin, Arnold, Matheus, Arn, Henning-Mathias og rektor Solgunn Ramslie Ekker.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse