Oppstartskveld for sykkeltrening

Epost

namdalseid.frivilligsentral@gmail.com

7. May 2018

19:00

Venue

Dagsenteret, 1 etg. i Namdalseid helsetun

BLI KJENT MED PASSASJERSYKLENE VÅRE!

Denne sesongen ønsker vi at flere skal bli kjent med passasjersyklene våre. Dette er en kjempefin mulighet til å bidra med en aktivitet til folk som ikke kommer seg ut på egen hånd. Frivillige, familie og venner kan bidra som syklister en gang i blant.

Selv om det ikke er vanskelig bør man prøvesykle for å bli kjent med sykkelen. Vi inviterer derfor til oppstartskveld slik at flest mulig skal få mulighet til å ta syklene i nærmere øyesyn og høre mer om opplegget rundt de.

Oppstartskvelden er åpent for alle som er nysgjerrig og vil prøve. Vi starter med en gjennomgang av rutiner og bruk av sykkelen i fellesskap før alle som vil prøve kan ta en tur.

Syklene er gratis å låne, og de står på Namdalseid helsetun. Vi vil understreke at alle i bygda som har nedsatt funksjonsevne og mobilitet kan få benytte seg av sykkeltilbudet selv om de ikke bor på helsetunet. Syklene og bruken av de blir ivaretatt av frivilligsentralen.

Å ta en tur med en passasjersykkel er en lavterskel-aktivitet. Batteriene har en rekkevidde på ca 25 km og gjør at man ikke er avhengig av å være i supergod form for å tilby en sykkeltur.

Kanskje du har litt ledig tid en gang i måneden – eller vil du bruke noen timer i uka? Det er DU som bestemmer hvor mye du vil ta med noen

Arrangør: Frivilligsentralen

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse