Står på for å holde liv i grendehuset, lørdag var det førjulsdag i Grytheimen

Gryta Vel vet å lage trivelig Førjulsdag i Grytheimen. Som i fjor; mye fint handarbeid både på loddsalg og nummersalg. T.v. Aud Reitan, Anita Dahl og Liv Kolstad. (Bjørg Reitan og Laila Berre var på kjøkkenet)

GRYTA

Gladag på Eide, Molomarked på Statland eller andre arrangementer der de ser en mulighet til å tjene noen kroner til grendehuset sitt, der finner man Gryta Vel. Gladag har de vært med på i over 20 år. Nå er det snart jul og lørdag var det Førjulsdag i Grytheimen.

– Tidligere var det julemesse og førjulsdag på Sjøåsen med hotellet som base. Nå er det andre året vi lager Førjulsdag i Gryta med tombola, loddsalg og vi har også solgt lodd rundt i bygda, sier leder Anita Dahl.
Med et flott grendehus i bygda si er det alltid behov for penger til drifta.

– Vi er avhengig av slike arrangementer og folket støtter opp. Hit kommer det folk fra Verdal og ellers steder i nærheten, og ikke nok med det; vi får strikkevarer og handarbeid fra utflytta grytinger som bor i Moss. En stor takk til alle som støtter oss, både med flott handarbeid til gevinster, loddkjøp og andre ting som gir en slant i kassen, sier Anita.

Anita og hennes medhjelpere sier at Grytheimen er et populært sted for mindre sammenkomster og festligheter.
– Vi har arrangert flere dansefester her i senere tid og det er alltid fullt hus. Rundt 50 feststemte gjester er det plass til, forteller de.
Julefest er på planen tredje juledag.

Er det Førjulsdag i Gryta så er det ikke bare lodd og gevinster de byr på; kaffe, kaker, pølser og nydelig nissegrøt sto på menyen.

 

Travelt ved salgsbordet, noen skulle hente gevinster og andre ville prøve lykken med nye lodd.

 

Aud Reitan og Anita Dahl snurret loddtønna og Steinar Hellesø var fornøyd med flotte grytekluter fra Gryta Vel.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse