«Tett på Thomas Brøndbo», stinn brakke på Lensmannsgården

«Tett på Thomas Brøndbo», en pub-konsert som skapte liv på Lensmannsgården

 

KORSEN

Det ble skikkelig tett på Thomas da Kafé Lensmannsgården inviterte til pub og konsert fredag kveld. Både artisten og gjestene trivdes, det var stinn brakke i kafeteriaen, og stua til Ane.

Thomas Brøndbo er en travel og populær musiker og mange opptredener ligger foran han den nærmeste måneden.
– Jeg liker at det er litt travelt, og nå har jeg hatt flere godt besøkte kirkekonserter. Fra neste mandag, 16., starter fem konserter med «Trøndergospel» i lag med Eskil og Bjarne Brøndbo, Daniel Viken, Terje Tranås, Eivind Berre og gospelkoret Salt. Vi åpner i Steinkjer kirke og fortsetter i Levanger kirke, Vår Frue kirke, Selbu kirke, Stjørdal kirke, Kimen og vi avslutter i Melhus kirke. Det er et travelt turneprogram og vi er spente på om opplegget trekker folk til konsertene, sier Thomas.
Han legger til at et slikt samarbeid er skikkelig sosialt og artig å være med på.
– Det blir en allsidig musikkarriere og det er artig å takle flere situasjoner, sier Thomas Brøndbo.

Intimt
At han takler flere situasjoner ble bevist da han fredag kveld holdt en forrykende pub-konsert med høy allsangfaktor på Kafé Lensmannsgården.
– Dette er jo nesten som Linn Skåber sitt Taco-show på TV. Jeg trenger meg på hjemme hos noen og da blir det tett på. Fint å ha folk attme sæ, tror vi kaller det Thomas lager Taco-show, men æ har itj nå Taco da, starter han.
Og publikum var med fra første strofe av hans egen melodi; «Du sa æ var en drøm».

Thomas fortsatte med sanger av Åge, DDE, Terje Tysland, Vømmøl, Dansebandmelodier, svensktopper, å joda, Creedence var også i hans allsidige repertoar.

Imponert ble han da kordamer troppet opp og koret på «Du sa æ var en drøm» som ble tatt opp igjen utpå kvelden. Da måtte artisten også opp med mobilen og gjøre et opptak.
– Hør, hør kor vakkert, vi tar refrenget en gang til, smilte den folkekjære artisten Thomas Brøndbo.

Man må ha lov å si at dette var en innertier av et arrangement. Det var høy allsangfaktor og trivsel blant de seksti publikummere som møtte opp. Og innehaverne var selvsagt også strålende fornøyde.
– Her har det gått i ett ei god stund før konserten startet. Dette var skikkelig artig, smilte Anna Solum, og enda var ikke kvelden over.

 

Fullt i begge stuene på fredagens konsert-pub.

 

– Det ble mange meter film, sa de før i tida, flere benyttet anledningen til å ta en filmsnutt av Thomas Brøndbo.

 

Thomas fikk sving på dansefoten med sin musikk, vanskelig å finne plass for en dans, men en sittedans var fullt mulig. Sol Hege Elden Urtegård ble utfordret av Bjørn Dag Derås.

 

Stor stemning hele kvelden.

 

De fikk sitt møte med Thomas Brøndbo, Aldis Aasegg, t.v. og Cathrine Lænd.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse