– Dette var godt, endelig autovern

- Endelig autovern mot Fv17, Emil Slørdahl, Mari Langørgen med Emil jr. og Alma leker i hagen på Korsen

KORSEN

I løpet av en vinter er det flere biler som havner i hagen til familien Mari og Emil på Korsen. Sist vinter var det fire på to dager, og da ble et ønske om autovern mot Fv17 stort. Det er 60 sone forbi det aktuelle stedet og svingen nordover er skummel, også om sommeren.
– Nå må det bli autovern, var Mari og Emil sitt store ønske etter at flere biler hadde vært i hagebesøk.

Emil Slørdahl har bodd på Korsen i ti år og han har lenge savnet autovernet mot Fv17.
– Det var autovern her tidligere, men det ble fjernet for mange år siden. Etter at vi nå er blitt en familie med to barn har dette bare blitt mer aktuelt. Vi søkte om å få satt opp autovern for to år siden, og nå i vår/vinter så vi at det kanskje ville bli. Dette lå som nummer 11 på prioriteringslisten over slike saker, men plutselig nå på tirsdag morgen var de i gang. Ferdig autovern når vi kom heim fra jobb. Autovernet er godt synlig når man kommer kjørende i begge retninger. Dette er fantastisk, smiler Emil.

– Dette var godt, endelig autovern. Det er klart at det ikke er noe barnevakt, men vi føler oss tryggere nå. Er det noen som er uheldige nå så blir det stopp i autovernet. Redselen er ikke der lengre, vi må bare bli vant med dette, sier en fornøyd Mari Langørgen.

Emil senior kan nå slå plenen uten å være på vakt hele tiden og familien på fire kan leke trygt i hagen. Nå kan de ta en avslappende pause ved sittegruppen på nordsida huset når sommeren kommer tilbake.

 

Tirsdag ble det rekkverk i den skumle svingen ved Korsen.

 

– Greit å ha det trygt utom huset, sier familien Slørdahl/Langørgen.

 

Nå er det godt å sitte ute i hagen.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse