Til helgen markerer vi «Handle lokalt-dagen» på Matkroken Statland

- Når du handler lokalt, er du med på å opprettholde både nærbutikken og et levende lokalsamfunn. Velkommen til servering av kake og kaffe/saft til alle som møter opp, sier Gunhild Angen og ektemannen Terje Johansen i Matkroken Statland. (Bilde fra åpningen av butikken)

STATLAND

Lørdag 15. oktober fra klokka 12 og utover kjører vi utlodning til inntekt for Rosa Sløyfe, med premier sponsa av butikken, samt servering av kake og kaffe/saft til alle som møter opp.

Klokka 13 vil det bli utdelt T-skjorter til barn/foreldre og ansatte ved Statland Skole, samt noen til gave fra næringslivet i området som har engasjert seg i samband med saken om skolestruktur.

Næringsdrivende som støtter opp er følgende – stor takk til alle: Statland Servicesenter AS, Kristensen Transport AS, Statland Mek og Marine, Statland Taxi, Leif Skorstad, Nils Kaldahl Anlegg og Transport AS, Ledang Rorbuer ANS, Snorre Kaldahl Fævelen, Torstein Ekker, Martin Engen, Olav Andreas Monsen, Eskil Bendiksen, Svenn Hallgeir Kaldahl, Matkroken Statland.

«Handle lokalt-dagen» er en nasjonal aksjonsdag for lokal handel som blir arrangert i samarbeid med det statlige Merkur-programmet for distriktsbutikker. Merkur-programmet jobber for å utvikle dagligvarebutikker i distriktene slik at vi kan gi et best mulig tilbud til kundene våre.

Matkroken Statland er ikke bare en butikk, men også en viktig møteplass. Og det er nettopp det som er fokuset til den nasjonale markeringen, nemlig hvor viktig butikken er både som møteplass, servicesenter og salgssted for dagligvarer. «Handle lokalt – velg nærbutikken» er slagordet til kampanjen, og målet er å stimulere til mer lokal handel.

– Når du handler lokalt, er du med på å opprettholde både nærbutikken og et levende lokalsamfunn. På lørdag ønsker vi å benytte anledningen til å takke de lojale kundene våre for at de slutter opp om oss og bruker lokalbutikken sin.
                                              
  Gunhild Angen
Matkroken Statland

 

 

                                   

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse