UKM- og kulturskoleforestilling

«All We Got», fra venstre Ylva, Selma, Linnéa og Amalie. (Lærerne Jan Åge og Julie er med som støttespillere)

NAMDALSEID

Koronatilstander hindrer ikke elever og lærere ved Namsos kulturskole til å jobbe mot UKM og skoleforestillinger. På Namdalseid har elever fra kulturskolen jobbet mot UKM siden februar og tirsdag i forrige uke presenterte de sine bidrag for elever i skolen. Det var også ei flott utstilling med abstrakt kunst av de 10 elevene på Kreativt verksted.

For noen år siden var UKM på Namdalseid stort med forestillinger der både publikum og dommere var til stede. Nå stiller kulturskolen med bidrag slik at UKM fortsatt kan arrangeres her.

– Kulturskolen skaper rekruttering til UKM slik at arrangementet kanskje kan bli «selvstendig» her på Eide igjen. Denne forestillingen var kulturskolens Vårkonsert og det er bare å beklage at publikum ikke kunne være til stede. Men det blir greit neste år, håper og tror vi, sier lærer Jan Åge Kolstad.

Det ble gjort videoopptak av forestillingen. Opptak der deltakere/grupper hvor halvparten er mellom 13 og 20 år blir sendt til en felles jury i Nye Namsos. De skal finne fram til deltakere som går videre til regionfestivalen, som i år kun er digital.

– Det er avholdt tre lokalfestivaler i kommunen, en på Jøa, i Namsos og på Namdalseid. Namsos er vertskommune for regionalfestivalen som er sammensatt for utøverne som går videre, sier Jan Åge.

Nytt skoleår
– I kulturskolen er det plass til alle. Om du liker å spille, synge, danse, tegne, male, dramatisere, lage elektronisk musikk, om du liker å holde på for deg selv eller ønsker å være en del av vårt fine fellesskap…VI HAR PLASS TIL DEG! – står det på kulturskolen sin FB-side

Søknadsfristen for skoleåret 2021-2022 er allerede nå torsdag 20.mai. For mer info og påmelding: https://www.namsoskulturskole.no

Fritidskortet gjelder også kommende skoleår for elever født mellom 2002-2015. De som søker, får fritidskort på 2.000 kroner for skoleåret 2021-2022!

«Grevling i taket», Adeele.

 

«Old Town Road», Sigurd, Åsmund, Kevin og Fares, sang Elea og Thalia.

 

“In case you don’t live forever”, Solveig.

 

“Crossroad”, Malin, Justin og Sindre.

 

“Paradise”, Jørgen, Alma S. og Leah.

 

“Karius og Baktus”, Iver.

 

“Beliver”, Benjamin, Mathias, sang Elea og sang/piano Thalia.

 

“Guitar Boogie”, Snorre og Mathias.

 

«Den finast eg veit» Snorre, Aurora, Elvira og Alma B.

 

«The Hansen Boogie», Malin og Stian.

                      UTSTILLING AV ELEVER PÅ KREATIVT VERKSTED:

                     Mange fine kunstverk laget av elever på Kreativt verksted.
Her er noen av de:

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse