Barn og gaming – til glede eller bekymring for foreldrene?

Forsker ved NTNU Samfunnsforskning Beate Hygen holder foredrag om barn og gaming i Dampsaga Kulturhus (Foto: Ragna Råkk)

STEINKJER

Pressemelding fra Fosterhjemtjenesten i Bufetat, avdeling Steinkjer

Et viktig møte i Steinkjer om barns nettvaner.

Kan vi være stolte av barns gamingferdigheter?
Blir barn aggressive av spilling?
Har spilling noe å si for barns sosiale kompetanse?
Finnes det noe som heter spillavhengighet?

Disse og mange flere spørsmål får du svar på i møtet.

Beate Hygen er forsker ved NTNU Samfunnsforskning og har en doktorgrad i psykologi. Hun forsker på gaming hos barn og unge, og har blant annet undersøkt forholdet mellom sosial kompetanse og gaming hos barn mellom 6 og 12 år.

Fosterhjemtjenesten i Bufetat, region Midt-Norge har inngått et samarbeid mellom Beate Hygen for å belyse et viktig tema. Det blir først et foredrag av Beate Hygen, deretter en samtale mellom Hygen og en fosterfar om barn og gaming.  Publikum får også mulighet til å stille spørsmål både til Hygen og til fosterfar.

Fosterhjemtjenesten i Bufetat, avdeling Steinkjer, inviterer til et gratis foredrag om et dagsaktuelt tema. Foreldre, fagpersoner og alle som er interessert i barn og gaming, er velkommen til et nyttig og interessant møte.

  1. november kl. 19.00 kan du høre Beate Hygen ved Dampsaga Kulturhus, Steinkjer. Fosterhjemtjenesten vil være til stede og vil svare på spørsmål om det å være fosterhjem for barn og ungdom.

For mer informasjon, kontakt: Vivian Lindstrøm v Fosterhjemtjenesten i Bufetat, Region Midt-Norge, avd. Steinkjer tlf.: 46617748

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse