Butikken pusses opp, nå er åpningsdatoen klar

Gunnhild Angen og Terje Johansen er nye eiere av butikken på Statland og de åpner Coop Matkroken Statland om en måneds tid

STATLAND

Nå er de nye eierne av butikken på Statland i full sving med oppussing av lokalitetene og dato for åpning er bestemt.

– Her sparkles det, males, snekres og mye annet arbeid gjøres. Vi skal legge nytt golv, lage større kjølerom og kaffekrok. Kundetoalett skal det også bli. Håper vi blir ferdige til åpning av Coop Matkroken Statland mandag 8.mars, det er en bra dag det, sier de nye eierne Gunnhild Angen og samboer Terje Johansen.

Tilpasser åpningstider
De overtok Nerbutikken AS på Statland rett før jul og startet med å pusse opp butikken når tidligere eier Kari Porsanger hadde tatt ut sine eiendeler. Nå flyttes det på inventar og rehabilitering av lokalitetene er i gang. De får god hjelp av flinke lokale håndverkere som rørlegger, snekker og elektriker.

– Vi har god kontakt med Namsos kommune og vi har fått tilsagn om økonomisk støtte derfra. Det gir muligheten til at vi kan gjøre noen utbedringer og det blir kjekt å få et nytt og flott butikklokale å vise fram, sier Gunnhild.

– Vi kjenner ikke så mange her ute, men kjent blir vi helt sikkert etter hvert. Når vi nå kommer i gang så ønsker vi jo å nå alle, også de som pendler til jobb. Derfor vil vi prøve å tilpasse åpningstidene så alle kommer seg på butikken. Mandag til torsdag har vi åpent til klokka 18.00., fredag til 20.00 og lørdag til klokka 17. Vareutvalget blir tilpasset kundenes behov og prismessig blir det cirka som på coop Marked, forteller Gunnhild.

Heimkjøring
De ønsker å nå alle innbyggerne og heimkjøring av varer til kunder som ønsker det vil de ha en dag i uka.

– Det kan være mange grunner til at kunder ønsker å få kjørt varene heim, blant annet nå i disse koronatider. Vi ser også for oss at i sesonger kan det bli aktuelt å holde åpent også på søndager og helligdager. Det kan bli aktuelt for eksempel fra påsketider til utpå tidlig høst, dette blir spennende, sier «kjøpmenna» på Matkroken Statland.

Gunnhild og Terje håper at mange lokale vil bruke butikken de nå åpner om en måned. Alle er velkomne til en god handel og slå av en prat i den nye og større kaffekroken.

– Både Terje og jeg ser for oss at det blir spennende med både båtturister og alle de som har feriehus og hytter i nærområdet. Kanskje kan det bli spørsmål etter ekstrahjelp på Matkroken etter hvert. Arbeidsplasser og optimisme er jo et must; blir det aktivitet så er det håp for optimisme, smiler de to og fortsetter med både pussing og flytting av inventar.

Når det gjelder åpningsdagen 8.mars som er mandag er en litt dårlig dag for feiring.

– Den høytidelige åpningen blir lørdag etter 8. og da med kaffe og en liten overraskelse. Følg med på Facebook, vi legger ut dato og klokkeslett der. Alt vil foregå etter gjeldende smittevernregler, sier Gunnhild Angen.

Mye å ta tak i når det skal bli nytt butikklokale.

 

Humøret er på topp og spenningen stiger, – vi gleder oss til å vise fram den nye butikken Matkroken Statland og å komme i kontakt med folket!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse