Lederen i hagelaget enstemmig gjenvalgt

Leder i Namdalseid Hagelag Astrid Fossum byr på lekre smørbrød til Kari Anne Elden, Solveig Heggdal og Liv Valleraunet og resten av årsmøtedeltakerne

NAMDALSEID

Torsdag hadde Namdalseid Hagelag sitt årsmøte og ti av lagets 22 medlemmer møtte.
Solveig Heggdal åpnet møtet med å lese et dikt om «Oktober». Et dikt om hagen og å ta inn blomstene, forberede hagen til vinteren, hagen venter på vår. Passet jo bra i denne forsamlingen.

Som hos de fleste lag og foreninger var også hagelaget sin årsmelding noe slunken. På grunn av korona så har det vært liten aktivitet, avlyste møter og samlinger. Men nå ser de framover og satser på et aktivt år 2022.

– Det har ikke vært de store aktivitetene det siste året, og vår spennende studiering har ligget nede. Nå håper vi å komme i gang igjen med noe der. Glada`n ble avlyst og den har jo også for vår del gitt et godt økonomisk utbytte med mye salg av diverse planter. Nå ser vi fram til nye utfordringer neste vår/sommer, sier leder Astrid Fossum.

Planer
Både regnskap og årsmelding ble godkjent og en plan for neste sesong ble diskutert. Her er selvskrevet planting ved Kløvertunet noe de har utført i mange år. Glada`n ser ut til å bli arrangert i år, noe som er viktig for hele bygda. Leder Astrid nevner Frivillighetens år 2022 og at de har planer om vårarrangement og søker om økonomisk støtte.

– Her har vi planer om å få til et samarbeid med Vangstunet Barnehage med en så-/plantedag i lag med barna. 8. juni er hagelagenes dag, og kanskje vi får til noe i den sammenhengen. Barnehagen stiller opp med de ressurser de har, og det er viktig å ha et nært samarbeid med barn. Utpå høsten blir det innhøsting av det vi sådde og da kan vi lage mat sammen med de yngste, sier Astrid.

I august er det «Åpen hage i Trøndelag», et arrangement hagelaget vil komme med mer informasjon om.

Valg
Kari Anne Elden presenterte valgkomiteens forslag til valg av medlemmer i styret og andre oppgaver i laget.

Astrid Fossum ble gjenvalgt som leder i 1 år.

Styremedlemmer: Brit Staven valgt for 2 år, Liv Astrid Kalnes 1 år igjen, Jorunn Hansen valgt for 2 år, Liv Valleraunet 1 år igjen i styret.
Varamedlemmer: Solbjørg Stakset, Svein Brørs og Solveig Heggdal.
Brit Staven og Liv Valleraunet ser på saken med Studiering.

Etter møtet ble det hageprat og Liv Valleraunet viste bilder og fortalte om sin fantastiske tur til Skottland med blomster og slott.

– Vi var i Edinburgh og besøkte et privat slott med en svær hage full av busker, roser, trær og masse flotte blomster. En stor og spennende botanisk hage besøkte vi også, flotte anlegg, smiler Liv.
– Artig og inspirerende å se fra slike svære anlegg med mye blomster og annen vekst. Kanskje vi må prøve noe nytt og annerledes, smiler deltakerne.

Astrid Fossum, stående, ledet hagelaget sitt årsmøte, f.v. Liv Valleraunet, Brit Staven, Liv Astrid Kalnes og Jorunn Hansen.

 

Deltakerne fra venstre Solbjørg Stakset, Svein Brørs, Vigdis Gystad, Kari Anne Elden og Solveig Heggdal.

 

Liv Valleraunet viste flotte blomsterbilder fra sin tur til Skottland.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse