Ønsker velkommen til julefeiring julaften kl 12.00

Solfrid Skevik og Monica Sotberg ønsker velkommen til felles julefeiring julaften kl 12.00.

NAMDALSEID

Arrangementet Trivelig jul er åpent for alle som har lyst til å feire jul sammen med flere.

Initiativtakerne er Solfrid Skevik og Monica Sotberg på vegne av Namdalseid besøkstjeneste og Namdalseid frivilligsentral.

-Dette er første gangen vi har et arrangement på julaften, forteller de. –Vi håper at det er et tilbud som flere kan ha lyst til å delta på uansett om man har andre planer for kvelden eller ikke. Alle er velkomne; Om man er alene, om man er to eller en familie. Vi skal være i kaféen i Namdalseid samfunnshus.

De fremhever at de spesielt tenker på de som ikke får besøk på julaften. –Det kan være flere grunner til at folk er alene på julaften, sier Monica. –Og i år kan det også hende at det er enda flere som er alene pga. smittevernrådene.

-Selv om man ikke er alene, så går det an å be med seg noen som er det, legger de til.

-Vi skal spise og ha det trivelig sammen. Det blir litt julesang, og så kan vi også snakke litt om julefering før og nå.

-Det er flere enn oss to som skal hjelpe til denne dagen, forteller Monica. –Og det å skaffe frivillige har vært veldig enkelt. Alle vi har spurt har sagt ja med en gang! Da er det også enkelt å være arrangør.

Monica forteller at i tillegg til de som skal lage mat (og rydde) så er det frivillige som kan tilby skyss hvis noen trenger det.

Påmeldingen til arrangementet gjøres via innbyggertorget på telefon 74 21 71 00. Påmeldingsfristen er 18. desember. Gjeldende smittevernråd blir fulgt.

De som melder seg på kan velge mellom to retter. Det er juletallerken med ribbe eller lunsjtallerken med kalkun (kald). I tillegg blir det dessert og kaffe.

Solfrid legger til at det ikke koster noe å være med. Maten spanderer besøkstjenesten.

-Vi gleder oss, sier Solfrid og Monica. -Dette blir en fin start på julen.

Juletallerken fra bygdamiddagen 1. desember.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse