De fikk ønsket oppfylt; nye dukker og masse dukkeklær til barnehagen

De ble glade for både dukker og masse dukkeklær, f.v. Edvard, Anette, Erik, Susann Havn, Emma, Filip og Ped.leder Stjerten barnehage Aagot Hatland. Bak f.v. Annfrid Oksdøl, Liss Mari, Janne Aavik og Mona Helen

STATLAND

De har en god stund ønsket nye dukker og dukkeklær til Stjerten barnehage på Statland. Nå på torsdag ble ønsket oppfylt av to handarbeidsdamer i nabolaget.

– Nå ble vi kjempeglade, nesten så tåran kjem. Mye av det vi har fra tidligere er godt utbrukt, sier Susann Havn og Aagot Hatland.

De to ansatte strålte om kapp med barna, og straks ble de nye lekene tatt i bruk.
– Dette er vi kjempetakknemlig for. Mye av det vi hadde av slike leker er kanskje fra starten av barnehagen for rundt 40 år siden. Tusen takk til Annfrid Okdøl som har strikket en hel masse til dukka hun hadde med og likeså til Janne Aavik for to dukker og klær i massevis. Nå fikk vi mye nytt og fint, tusen takk, smiler ped.leder i Stjerten barnehage Aagot Hatland.

Både Annfrid og Janne er to damer som i tillegg til mye annet liker å drive med handarbeid. Janne liker å sy og da blir det gjerne noe dukkeklær også. Om det er ei gammel gardin så blir det fort et klesplagg av denne, som ei bukse til dukkene.

– Dukkene er en gave fra Namdalseid jeger- og fiskarlag. Jeg har hatt god hjelp av Liss og Mona, de er ofte hjernen bak ideene, sier Janne.

– Å strikke liker jeg godt, det er både avslappende og artig. Store plagg og små plagg og jeg lovet Aagot noe strikkesaker til barnehagen. Nå hadde jeg tid til det, sier strikkedame Annfrid.

Da ble det full leking med nye dukker og klær. Anette, som er skolestarter til høsten, tror hun springer over til Stjerten for å leke litt med de nye dukkene.

Kaffeservering med nystekte vafler og sjokoladekake smakte, jo, de hadde funnet lussekatter i frysen. Smakte godt! Barna hadde plukket villblomster og pynta bordene med.

Ha en fin sommer!

Det ble mye nytt å leke med, t.v. strikkedame Annfrid Oksdøl, skolestarter Anette, Liss Mari, sydame Janne Aavik og Mona Helen.

 

Stjerten barnehage har et flott uteareal, og dukken ble med ut på tur i sola. Anette, Edvard, Erik, Filip og Emma sammen med Aagot og Susann.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*