Det ble suksess i fjor, Thomas gleder seg til å synge i kirka igjen

Det ble suksess i fjor, Thomas Brøndbo med musikere kommer tilbake 26.november

NAMDALSEID

Thomas Brøndbo med musikere prøvde seg i fjor med juleturne, noe som Thomas ikke hadde prøvd tidligere. Da hadde de konserter i fem kirker og de fikk mange gode tilbakemeldinger. I år dobler de turneen til ti kirkebesøk i to fylker, Trøndelag og Nordland.

– Jeg gleder meg til å komme til Namdalseid kirke og den konserten er 26.november. Man får et spesielt forhold til kirkene man har spilt i tidligere, så det blir hyggelig å komme dit igjen. I fjor var det vel rundt 100 tilhørere og håper på mye folk også denne gang. I år skal vi ha konserter fra Brønnøysund i nord til Berkåk i sør noe vi gleder oss til. Det er verdt å legge turneen over alt, æ må ut og bygdafolket er trivelig å møte. Mest spennende blir det å konsertere i Vår Frue kirke i Trondheim, men jeg har troa på at dette også vil fenge de utafor Namdalen. Denne blir vår siste konsert før jul, forteller Thomas Brøndbo.

Sammen med bror Bjarne ga Thomas i fjor ut melodien «Heim et annet sted på jord» noe som også var tittelen på juleturneen. Den røde tråden i konserten blir også i år «det å komme heim».

– Jula er jo for de fleste en gledens tid, men det er jo de som slit og har det tungt både før og i jula. Vi skal selvsagt ha alle i tankene. Dette er årets beste tid for meg, det er ei fin ventetid. Det merker vi jo også på publikum, sier Thomas.

Flere av sangene som var med i fjor er også med på turneen i år, men noen endringer er gjort.
– Nye sanger har vi med, men rammen blir stort sett som i fjor. Her får man høre de vakreste julesangene vi har. Dette skal bli bra både visuelt og musikalsk, sier han.

På sin lange juleturne har Thomas Brøndbo denne gang med seg musikerne Stig Hollup, gitarer, Terje Tranaas, keyboard og Eirik Øien, bass.

Travel juleturne med ti kirkekonserter.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse