«Eide sammen mot kreft» ga rekordbeløp

Årets kreftaksjon er nå avsluttet, og den lokale innsamlingen i Namdalseid og Statland resulterte i hele 60 291 kroner!

-Vi er overveldet over givergleden og mektig imponert, sier Gunnhild Kaldahl som er en av ildsjelene i «Eide sammen mot kreft».

-At vi passerte 60 000 kroner er en stor milepæl! Summen kommer godt med hos Kreftforeningen hvor årets innsamlede penger skal gå til forskning på kreft med lav overlevelse, og til gode omsorgstilbud til pasienter og pårørende.

Fordelingen av betalingsmåte ble slik:

  • 1 350 kroner på digital aksjon
  • 21 750 kroner på vipps
  • 37 191 kroner i kontanter

Hun forteller at vi blir lagt merke til i Kreftforeningen. Vi er en liten bygd som får inn mye penger. Petter Spolén som er leder for Trøndelag og Møre og Romsdal tror at en av grunnene til at Namdalseid og Statland gjør det så bra er at alle er godt informerte og vet når bøssebærerne kommer.

-Vi når ut til alle med informasjon i Melkrampa, sier Gunnhild. –Bøssebærerne forteller at de er ventet når de kommer, og folk er veldig positive.

Gunnhild beklager at det ble en rute på Statland som manglet bøssebærer, men håper å få rettet opp det til neste år.

Arrangementskomitéen retter et stor takk til både givere og bøssebærere! Mange bøssebærere har sagt at de gjerne stiller neste år også, og Gunnhild sier at det er til stor hjelp og det blir så mye enklere å arrangere og gjennomføre med velvillige hjelpere.

Andre steder i landet som hadde planlagt dør-til-døraksjon etter at koronatiltakene ble iverksatt har ikke fått gjennomført aksjonen. Det har blitt satset på digital innsamling, men Kreftforeningen tror at målet om å samle inn 45 millioner kanskje ikke blir nådd i år.

Det er nå ikke lenger mulig å gi til denne aksjonen som ble avsluttet 15. mars.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*