Endelig blir det navneskilt på vegene

Odd Arne Renå fra Klæbu til venstre og Rune Mølslet fra Meråker satte tirsdag opp nytt vegskilt blant annet til Rossetvegen

NAMDALSEID

Ser man en kvit litt spesiell lastebil med firmanavnet «PEAB» på langs vegene i Namdalseid, da er det like før eller at det nylig er satt opp navneskilt og husnummer på vegen der du bor. Dette har vi i Namdalseid ventet lenge på, kanskje 5-6 år, men nå, ENDELIG, kan vi referere til vegnavn når vi venter besøk eller at det er noen som spør hvor vi finner han/hun.

– Vi jobber nå i gamle Namdalseid kommune og det er 180 skilt som skal settes opp. Det tar sin tid for man må være sikker på at det blir rett navn på riktig veg. Kjekt å møte lokalkjente som kan fortelle og vise oss riktig både veger og hus. Noen ganger kan det være vanskelig med nummerskiltene, men vi har gode kart vi bruker, sier Rune Mølslet fra Meråker og Odd Arne Renå fra Klæbu.

Firmaet de jobber for har en 5 års-kontrakt med Trøndelag og de farter både i sør- og norddelen av fylket.

– Vi var på Frosta i mai måned og der var vi også glade for å møte lokalkjente. Det er en omfattende jobb så vi regner med å farte rundt i Namdalseid/Statland i en måneds tid, smiler de to skiltmontørene.

180 navn- og nummerskilt skal de sette opp i gamle Namdalseid kommune.

 

Alle plasser får sine skilt!

 

Vålåvassvegen er her dersom noen er i tvil.

 

Settersvegen tar av fra Fv17 mot Helbostad!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse