En kulturdag for folket; Glada`n på Eide

Komiteen for Glada`n på Eide ønsker velkommen til en skikkelig flott lørdag; t.v. Geir Sæther, Modulv Aas, Kjell Idar Hynne, foran Bodil Berg og leder Tove Lise Mork, (Kjetil Hynne var ikke tilstede)

NAMDALSEID

Den tradisjonelle Glada`n på Eide er like om hjørnet med lokale og tilreisende utstillere, mange aktiviteter, men avdeling med dyr uteblir i år. Lørdag 1.juni klokka 11.00. smeller startskuddet og ordfører og Namdalseid musikklag åpner dagen.

Arrangementet blir som tidligere år i området kommunehuset/samfunnshuset. Her blir det Namdalseid Mesterskap i støvelkasting, mange boder/stands med lag/foreninger/bedrifter, lokal mat og håndverk. Til høsten er det kommunevalg så alle politiske partier i Nye Namsos er inviterte til Glada`n på Eide.
– Det kan fort bli ei rekke med politiske boder i «Partivegen» eller «Løvebakken», smiler Kjell Idar Hynne.

Gladagsløpet blir i år for barn og voksne, BrannMidt kommer med bil og mannskap og ingen trenger å gå sulten på Glada`n for salg av mat blir det både ute og inne.
– Fra utegrillen selges gladagsburgere med tilbehør og inne i kafeteriaen får man kjøpt rømmegrøt, risengrynsgrøt, kaffe og masse kaker. Sola har vi bestilt, sier medlemmene i hovedkomiteen.

– Nytt i år er at Namdalseid songlag har en minikonsert i storsalen i samfunnshuset. Namdalseid Jeger- og Fiskarlag kommer, Gryta Vel, SISU 4H, Namdalseid Hagelag, Bjørnars Snekkarbu, Macron og mange flere. Vi regner med rundt 30 boder. Grunnen til at vi ikke har dyr/hester i år er at vi har ikke noe sted å drive med dette, sier leder Tove Lise Mork.

Alt ligger til rette for en skikkelig flott Gladag på Eide og dagen avsluttes med Gladagspub der det også blir Kahoot Quiz konkurranse. (18 års aldersgrense/skjenkebevilling).

Arrangør av Glada`n på Eide er Namdalseid idrettslag der målet er å lage en kulturdag for folk i bygda og tilreisende. Med stor dugnadsinnsats både fra foreldre til barna i idrettslaget, besteforeldre og ikke minst alle andre som stiller opp kan de arrangere denne dagen år etter år.

Fra Glada`n i fjor, Bjørnar Aasbø viser fram hjemmelagede penner til Namsosordfører Arnhild Holstad og Grete Lervik. Han stiller med bod også i år.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse