Damene på Lensmannsgården har mange arrangementer på planen, 17.mai er det Festbuffé

Tone Helbostad Haugen, Anna Solum og Ane Alti ønsker velkommen til Festbuffè 17.mai og mange aktiviteter utover sommeren

KORSEN

Lensmannsgården har blitt et samlingspunkt for mange og damene som har sitt daglige virke der gjør en kjempejobb for å lage det trivelig for sine gjester.
«Lensmannsgården er et urbant kunst- og kulturkollektiv på bygda. Besøk vår trivelige kafé med hjembakst og verdens beste softis. Vi tar imot grupper på mat-servering», kan man lese på deres hjemmeside.

Festbuffè 17.mai.

– Vi bruker kortreiste råvarer fra Trøndelag og all mat lager vi fra bunnen av. Her serveres heimlaga mat. Tradisjon tro har vi Festbuffè 17.mai mellom klokka 14-18. Da har vi spennende retter, både kalde og varme, som vi ikke har til vanlig. Dessert er det også, sier de blide damene på Lensmannsgården.

Motorsykkeltreff
Lensmannsgården har nå åpent hver dag mellom klokka 11-17.
– Vi har da åpen butikk, kafeservering med kaker og lunsj for de som ønsker noe med mer mat. Alt er heimlaga, så har vi verdens beste soft-is, smiler Ane.
31.mai er det mulighet til å bruke hjernen for da inviteres det til Quiz-pub. Motorsykkeltreff er populært og det har de andre onsdag i hver måned i løpet av sommeren.
– Dette er et populært tiltak og vi har hatt ett treff der 17 motorsyklister var innom. Nå blir det varmere i været og neste treff er 12.juni, sier Ane.

Utstilling med kunstner Ole Morten Berg.

Kunstutstilling
Kunstnerdamene i Lensmannsgården liker også å ha kunst og diverse produkter fra andre kunstnere/kunsthåndverkere i sine omgivelser, og 16.juni har de invitert kunstner Ole Morten Berg fra Trondheim.
– Han har et atelier som heter Kunstlåven og både Tone og jeg har hatt utstilling hos han, så nå var det på tide å invitere han hit. Ole Morten har et allsidig, kanskje litt humoristisk strek med tusj og kullstift, digital kunst og foto, det blir en spennende søndag i juni, sier Ane.

Sommeridyll
Selv om det blir sommer og varme dager har Ane, Anna og Tone fullt opp med diverse arrangementer. Her blir det pub ute med grilling 28.juni og 13.juli står det «plattdans» på planen. Sommerens populære familiedag, «Sommeridyll», er planlagt til 3.august. Det kan vel være både varme og fine kvelder selv om man skriver august og 9. er det Pub med musikk, mat og grilling på uteplassen.

– Etter hvert får vi se videre med forskjellige høstlige arrangementer her på Lensmannsgården. Nå håper vi på en fin sommer med mye besøk. Det var veldig bra i fjor med mange travle og fine dager, smiler Ane Alti, Anna Solum og Tone Helbostad Haugen.

Sommeridyll er et flott familiearrangement, bildet fra 2018.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse