Etter to års opphold er det endelig klart for Glada`n på Eide igjen

Komiteen ønsker velkommen til årets Glada`n på Eide, fra venstre Kjetil Hynne, Geir Sæther, Bodil Berg, Torunn Trønnes og Kjell Idar Hynne, foran f.v. Aase Hynne, Tove Lise Mork og Modulv Aas

NAMDALSEID

Den tradisjonelle Glada`n på Eide er tilbake etter to års opphold. Lørdag 4.juni klokka 11.00. smeller startskuddet.

– Nå har vi vært uten Glada`n på Eide i to år så nå slår vi på stortromma for at vi igjen kan arrangere vår tradisjonelle Gladag igjen. I år er det 23 utstillere (boder) så langt, men det er plass til flere dersom noen er interessert i utstillingsplass. Denne dagen glede vi oss skikkelig til og godt vær har vi bestilt, sier medlemmene i komiteen for årets Glada`n.

Hva har dere å tilby?

– Det blir det tradisjonelle som NM i støvelkast, Gladagsløp for alle, spennende ting i salgsbodene og vi har en grillbod der vi selger pølser, brus og verdens beste gladagsburgere. Inne i kafeteriaen blir det salg av rømmegrøt og risengrynsgrøt så ingen behøver å gå omkring å være sultne, forteller de.

Nevn noen utstillere!

– Her vil man møte blant andre Kaldalmoen Sag som arrangerer sagkonkurranse, håndballaget har ballkasting med hastighetsmåling, Namdalseid Jeger- og Fiskarlag kommer med sin lavvo, Gryta Vel stiller selvsagt med sitt loddsalg, SISU 4H og «Eldueid» stiller med lokal mat og kunst. Mye å glede seg til, sier Tove Lise Mork.

Noe for de yngste?

– Ja da, det blir anledning til å ri på hest og Namsos Brann og Redning stiller med brannbil. Og ikke å forglemme, «Brannbamsen Bjørnis» kommer også, så det blir noe alle, smiler Geir Sæther.

Gladagspub

Endelig blir det mulig med en fest igjen og her inviteres det til Gladagspub i samfunnshuset på kvelden.

– Puben starter klokka 19.00. og det blir uteservering fram til klokka 22.00. Her blir det Kahoot med premier, heder og ære. DJ er fotballgruppa og Spotify spiller opp, dette blir skøy, sier komitemedlemmene.

Arrangør er Namdalseid Idrettslag og nå er det ikke lenge til 30-årsjubileum for Glada`n på Eide.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse