Feiret 100-årsdagen med familie og venner, ordføreren hadde med blomsterhilsen

Ordfører Frode Båtnes overrakte blomster og gratulasjoner fra Namsos kommune til 100 åring Helga Volden (Foto: Privat)

NAMDALSEID

Leserinnlegg fra Torunn Helene volden!

Feiringa av farmor Helga sin 100-årsdag starta klokka 13. på Dagsenteret. Det var sammen med sønn, svigerdatter, barnebarna, oldebarn, tippoldebarn, tantebarn, venner på åpen omsorg å fra sykeheimen, samt nå tidligere naboer og ordfører Frode Båtnes.

Feiringen starta med velkomst av farmor sjøl i døra når alle gjestene kom. Det ble servert kaffe og kaker. Jeg holdt en tale til farmor om tida mi sammen med ho i snart 50 år, om mang en ferietur vi har hatt, og om hvor god støtte ho har vært og er for meg o mine. Ho er ei sprek å ungdommelig dame som traktere både Facebook å messenger til tross for sine 100 år.

Det var musikk fremført av oldebarn Theodor, oldebarn Sindre, barnebarn Knut Inge og barnebarn Tor Helge. Barnebarn Inga Marie leste opp kortet ho fikk fra Kong Harald i anledning 100 års dagen.

Så overrakte vi gaven fra alle barnebarn med familier; Ei bildebok/minnebok der det står litt om livet hennes fra ho vart født den 22. mai i 1923 på Heimsta og fram til i dag. Mange bilder av ho som ung, og av heile slektstreet etter ho med litt informasjon om oss alle, om begge sønnene og deres etterkommere. Ordføreren holdt å en fin tale til farmor. Mye fine blomster og gaver fikk ho. Ei fantastisk fin feiring av ei like fantastisk fin dame. Jubilanten å gjestene var veldig fornøyde og glade for feiringa.

(Alle foto: Privat)

Blomsterhilsen!

 

Sønnen Magne og svigerdatter Grete Volden sammen med Helga!

 

Noen av tantebarna sammen med Helga, fra venstre Solveig Sæther, Inger Marie Hanssen, Evy Thompson, Inger Sagen Inge Wengstad og Inga Lise Stolsmo.

 

Barnebarn, oldebarn og tippoldebarn feiret den store dagen sammen med Helga Volden.

 

17. mai feiret Helga på Dagsenteret/Helsetunet sammen med venner! (Foto; SveToreKo)

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse