Nesten 162.000 kroner til lag og foreninger fra Grasrotandelen, idretten fikk mest

Padlere ved Straumen under Barneidrettsleiren 2019. Namdalseid idrettslag får utbetalt over 53.000 kroner fra Grasrotandelen

NAMDALSEID

Norsk Tipping sendte tirsdag ut en pressemelding med tall som viser utbetalingene fra Grasrotandelen i 2019.

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.
Suksesshistorien fortsetter med nok en rekord fra Grasrotandelen og tett innpå 700 millioner kroner ble gitt fra stadig flere givere til det frivillige Norge i 2019.

Til sammen ble det generert 698.265.345 kroner til norske lag, foreninger og organisasjoner tilknyttet Grasrotandelen. Det er nok en gang rekordutbetaling for i 2018 var tallet 649 millioner kroner. Økningen i 2019 ble altså på drøyt 49 millioner kroner. Hovedårsaken til økningen er at stadig flere av Norsk Tippings kunder knytter seg til Grasrotandelen og i 2019 ble det over 65.134 nye givere. Ved utgangen av 2019 var det registrert 1,2 millioner grasrotgivere.

– Jeg har jobbet med ordningen i over 10 år og Grasrotandelen er så viktig for den norske frivilligheten. Lag og foreninger får et kjærkomment tilskudd til sin daglige drift, det være seg til instrumenter, uniformer, drakter eller alt annet som trengs i virksomheten, sier Norsk Tippings «grasrotgeneral» Anne Helseth.

I år som tidligere er det Namdalseid Idrettslag som topper lista med Namdalseid- og Lyngen Skytterlag på andreplass. Namdalseid songlag og Namdalseid Jeger- og fiskarlag er nesten like.

Her en oversikt for lag og foreninger i Namdalseid:

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*