– Folket trenger butikken i bygda, tirsdag åpnet dørene på nyrestaurert Coop Prix

- Velkommen til Coop Prix i Namdalseid, smilte butikksjef Ellin Setter. Snorholdere medlemstillitsvalgt Åge Aasved og Grete Folden

NAMDALSEID

Det var god stemning på spiserommet hos Coop Marked-butikken i Namdalseid da de i slutten av januar fikk beskjed om at fra mai skulle de bli Prix-butikk. Etter mange dager og uker med flytting av reoler, varer og ny «butikkinnredning» var endelig dagen kommet for åpning av Coop Prix i Namdalseid. Tirsdag var den store åpningsdagen og som ventet var det mange kunder som møtte opp.

– Vi synes at det har blitt en fin butikk og alle er velkomne til å bruke oss slik som før. Velkommen til Prixbutikken, smilte butikksjef Ellin Setter.

– Det har vært mye jobbing, men artig og nå kan vi glede oss over å ha fått en åpen, lys og fin butikk på Namdalseid. Kundene trenger butikken i bygda, smiler butikkmedarbeider Elin Vold og sjekker fruktbeholdningen i hyllene.

Satser på lokalsamfunnet
– Sola skin på Namdalseid i dag, vel fortjent det! Det er et stort løft som er gjort på butikken her fra Marked over til Prix, helt fantastisk. Det er utført en kjempejobb og det er investert ganske betydelig med nye kjølere, frysedisker og mye annet nytt. Det blir et bredere sortiment, prisene er lavere så dette ser veldig bra ut. I tillegg er åpningstidene utvidet med tre timer per dag. Vi i Coop synes det å satse på lokalbutikkene og lokalsamfunnet er en viktig del av ansvaret vi har ved å holde et bærekraftig lokalsamfunn i gang. Coop jobbe nå systematisk med å oppgradere alle butikkene våre. Nå var turen kommet hit til Namdalseid og håper dere vil synes at dette ble en bra og flott butikk, sa administrerende direktør i Coop Midt-Norge Torbjørn Skei.

– Gratulerer med ny butikk her på Namdalseid, artig at det ble Prix her også. Nå kan dere handle i egen Prixbutikk i stede for å stoppe i Beitstad, dette blir kjempebra, sa varaordfører i årsmøtet Grete Folden.

– Velkommen til nybutikken. Selv synes vi og jeg at det er blitt en fin butikk og alle er velkomne til å bruke oss slik som før, ler butikksjef Ellin Setter og klipper den gule Prix- snora.

Støtter nærbutikken
Dermed var et nytt kapittel for Coopen på Namdalseid i gang og kundene strømmet på. I alle fall i et regulert koronaantall så det ikke ble for mange på en gang.
En lys, trivelig og kundevennlig prixbutikk venter nå kundene og mange tilbud var det på åpningsdagen tirsdag. Alle man snakket med synes den «nye butikken» er oversiktlig med store positive endringer og og at den virker større enn tidligere. En skikkelig fin og lys butikk.

– Dette ble en fin butikk og veldig oversiktlig. Vi er jo Coop-folk og handler og støtter opp om nærbutikken vår, hadde vært trasig uten butikk i bygda. Håper nå på større varesortiment og mer tilbud, sier Bodil Staven og Magne Mølnå.

Historiske navn
Noen navn på samvirkelaget opp gjennom tidene, hentet fra Coopside:
Namdalseid Samvirkelag avd 001, Coop Steinkjer SA avd Coop Namdalseid, Coop Steinkjer SA avd 159, Coop Marked Namdalseid, Coop Namdalseid BA avd 001, Coop Namdalseid BA og nå i dag Coop Prix Namdalseid Coop Midt-Norge.
En historie om Namdalseid samvirkelag kommer senere!

Trivelig betjening ønsket tirsdag velkommen, til venstre Marit Ravlo, Emil Slørdahl, Elin Vold, Venke Sverkmo, butikksjef Ellin Setter og Endre Dolmseth.

 

Første kunde inn i Prixbutikken var Hallgrim Enoksen.

 

– En trivelig og lys butikk er det blitt i Namdalseid, var de enige om til venstre Grete Folden, butikksjef Ellin Setter og administrerende direktør i Coop Midt-Norge Torbjørn Skei.

 

– Vi er jo Coop-folk, handler og støtter opp om nærbutikken vår, Bodil Staven og Magne Mølnå likte Prixbutikken.

 

Til venstre mangeårige butikkmedarbeider på Namdalseid Sissel Halsvik Sverkmo sammen med Åse og Åge Dahl. – Må benytte oss av godt tilbud på sodd!

 

– Finner fram etter hvert, blir bra her ja, smilte Per Ove Wengstad.

 

Butikksjef Ellin måtte fylle etter med soddbøtter.

 

Elin Vold sjekker beholdning med frukt. – Gleder oss over å ha fått en åpen, lys og fin butikk!

 

Hele butikken er innbydende og oversiktlig.

 

– Vi kommer fra Follafoss for å handle på Prix Namdalseid i dag. Ble en kjempefin butikk og vi ble også fristet til å kjøpe blomster, så skin jo sola også, smilte Inger Eirin Sandhaug og Asbjørn Dolmseth.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse