Håndballglede, full fart og stor stemning i Beitstadhallen

Søndag var det full fres med håndball i Beitstadhallen, jentelaget J2009 fra Namdalseid var deltakere, bak f.v. Edith Aurstad, Alinour Hamond, Malin Vanebo og Alma Sæther. Foran f.v. Line Tørring, Leah Toldnes Kaldahl, Kristina Hatland og trener Beate Toldnes.

BEITSTAD

Søndag arrangerte Håndballgruppa i Namdalseid idrettslag en storslått håndballturnering i Beitstadhallen. Der deltok 51 lag og rundt 300 spillere i alderen 6-10 år som spilte flere kamper på en hektisk dag.

– Vi arrangerte en slik minihåndballturnering også i fjor, men i år er det over 100 flere deltakere. Dette er vi kjempefornøyde med, sier leder Ingunn Skjesol Bulling.

Lørdag stilte lag fra Sparbu, Inderøy, Steinkjer, Egge, Bangsund og opp til Overhalla opp for å møte nabolag og bli kjent med andre spillere. Namdalseid stilte fire lag og de yngste spilte både jenter og gutter på samme lag. Tydelig at noen hadde sett håndball på TV for her var det snakk om taktikk og det å finte ut keeper. Kjempeartig dag.

– Det er veldig kjekt med slike barnestevner så får de se at det er mange som spiller håndball i distriktet vårt. Dette var veldig bra, og takk til ivrige foreldre som alltid stiller opp og hjelper til. Det være seg på kjøkkenet, sekretariatet, dommere og ellers der det var behov for hjelp. Nå er det bare å glede seg til neste års håndballcup, forhåpentligvis da i egen hall på Namdalseid, smiler leder Ingunn.

Alle fikk de premier og medaljer, f.h. Simon Kaldal, Jonatan Nordtvedt, Niclas Jensås, Ingebjørn Staven og Mohammad Amohammad. (Sindre Gripp var ikke tilstede).

 

Premier ble det også på mixlaget 2011 fra Namdalseid, f.v. Ahmad Almohammad, Tuva Vannebo Skevik, Åsmund Hynne Kolstad, Stina Skatland Mork, Ane Buvarp, Johanne Tørring og Emilie Gripp.

 

De jobba godt i sekretariatet, Siri Anzjøn Kaldal med medaljer og premier og leder Ingunn Skjesol Bulling hadde kontroll på lagene.

 

Uten mat og drikke….., t.v. Maja Lønvik, Tove Lise Mork, Elin Måøy og Marte Skevik.

 

Blide jenter i kiosken, t.v. Ariel Bratberg, Alma Toldnes Kaldahl og Ida Louise Sæther Feragen.

 

Bilder fra håndballturneringen i Beitstadhallen søndag 3.februar:

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse