Fullt hus da musikklaget inviterte til «Kveldsmatkonsert»

NAMDALSEID

På en helt vanlig mandagskveld klarte Namdalseid musikklag å fylle storsalen i samfunnshuset da de inviterte til «Kveldsmatkonsert». Her ble det presentert en skikkelig bra korpskonsert og de hadde også invitert «Presten og Gåsbandet» fra Beitstad.

– Kjekt å se at så mange publikummere møter opp når vi lager til et arrangement. Dere lurer vel på hva en kveldsmatkonsert er, vel det er ganske enkelt en konsert der vi serverer kveldsmat. På programmet står det allsang og gjesteopptreden fra Gåsebandet fra Beitstad. Inngang og alt er gratis, men det koster å gå ut så kjøp gjerne musikklaget sin adventskalender med mange flotte premier, smilte konferansier Magne Fossum.

Dirigent Lars Erik Aalberg ledet musikklaget gjennom flotte nummer der man blant annet fikk høre musikk fra Løvenes konge, potpurri med Beatlesmelodier og flere filmmelodier. De avsluttet med Steve Wonder sin «Sir Duke», skikkelig bra framføring!

Restart av «Presten og Gåsbandet», fra venstre Magne Feragen, Rune Paulsrud, Kjell Haugan, Vidar Almlid, Gunnar Prest og Lars Hatling.

«Presten og Gåsbandet» fra Beitstad var en stor suksess i tiden da Gunnar var prest i Beitstad sokn. Da familien flyttet til Island ble det verre å opprettholde bandet, da bla det mer som «Resten av Gåsebandet». Men Gunnar kom tilbake han.

– Det ble stor jubel i Beitstad da Gunnar kom flyttende tilbake til Bergtrøvegen igjen. Nå er det to år og ti måneder siden vi har spilt sammen så dette blir moro. Vi skal ha konsert i Beitstad kirke 3.februar, forteller Kjell Haugan.

Bandet skapte både latter og applaus med sin opptreden. Blant annet med nyskrevne tekster som bare forfatteren hadde sett, sånn ny tekst på sparket.

– Æ har aldri sett den teksten før, smilte Gunnar.

Mange gamle melodier, også med ny tekst som omhandlet både bomstasjoner og «Beitstadsundbrua som vi eier sammen, den står no der å skin»!
Kvelden ble avsluttet med «Levva livet».

– Det er lov å ha det artig og å tulle litt. Det er vi enige om, en flott kveld med god musikk, sang og mye mat!

Gunnar med flott framføring av sangen «In the Garden».

 

Langbord med kveldsmat, her var det mye godt!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse