Inviterer alle i bygda til Frivilligforum

Steinar Lyngstad er styreleder i Namdalseid frivilligsentral og ønsker hjertelig velkommen til årets frivilligforum!

Når Namdalseid frivilligsentral inviterer til årets frivilligforum legger de vekt på at dette er en kveld for alle i bygda. 

-Det blir en kombinert kulturkveld med underholdning, prat, inspirasjon og engasjement sier Steinar Lyngstad som er styreleder i Namdalseid frivilligsentral.

Frivilligforum 2022 blir arrangert tirsdag 29. mars kl 19.00 i Namdalseid samfunnshus. Kveldens tema er frivilligheten og folkehelsen. Det er noe som angår alle, og arrangøren håper derfor at de har kommet opp med et variert program som folk har lyst til å høre på!

-Bakgrunnen for temaet er at vi vil fremheve hvor viktig frivilligheten er for oss alle, det gjelder både enkeltmennesker og samfunnet, sier Steinar. -De aller fleste av oss er på en eller annen måte involvert i frivilligheten; Det kan være som frivillig eller medlem, men også som gjest på arrangementer i regi av frivilligheten, fortsetter han. -Alt dette er viktig for at vi har det bra her vi bor!

Kveldens program:

  • Steinar Krokstad forteller om frivilligheten og dens betydning for folkehelsen
  • Lars Hatling underholder
  • Sofaprat med vår egen “talkshow-vert”
  • Servering av lokalmat

Gratis inngang og servering.

Steinar forteller at siden det er Frivillighetens år så er denne kvelden en av markeringene frivilligsentralen vil gjøre dette året
-En annen markering er at vi har samlet inn presentasjoner fra lag og foreninger i Namdalseid og Statland og laget et flott hefte som viser bredden av aktiviteter vi har i lokalsamfunnet vårt.

-Vi er heldige som har så mange frivillige som stiller opp med aktiviteter og forskjellige tilbud!

Steinar Krokstad

Steinar Krokstad er professor i sosialmedisin ved NTNU og Prosjektleder for HUNT (Helseundersøkelsen i Trøndelag). Han har et stort engasjement for folkehelse og har en lang merittliste. Han er kjent som en god formidler som engasjerer og inspirerer. Vi gleder oss til at han skal komme på Frivilligforum og snakke om folkehelse og frivillighet for oss i Namdalseid!

 

Frivilligheten er viktig i bygda vår, sier Steinar Lyngstad!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse