Flott konsert i samfunnshuset – musikerne hadde tydeligvis øvd mer enn med ZOOM

Unge musikere fikk være med musikklaget å spille, fra venstre Alva, Synna, Selma, Jørgen, Oliver, dirigent Lars Erik Aalberg og Thor Martin

NAMDALSEID

Endelig kunne man gå på konsert igjen, og det er lenge siden det har blitt presentert så mye flott korpsmusikk i samfunnshuset som lørdag ettermiddag. Namdalseid musikklag var verter og inviterte både elever i kulturskolen, 4. klassinger via «Korps i skolen» og nabokorpset Bangsund Hornmusikklag.

Lenge siden en slik konsert

– Så har vi besøk av noen musikere fra Rørvik Musikkforening som spiller sammen med oss. Det er en gjenvisitt fra siste års oppstart som vi hadde på Rørvik. Endelig ble det en etterlengtet konsert i samfunnshuset igjen, sier leder i Namdalseid musikklag Brit Randi Sæther Pedersen.

Selv om konserten ble holdt på ettermiddagen manglet det ikke på publikum. Storsalen ble fylt så det var tydelig at dette ville folket ha med seg, lenge siden sist gang det var slik tilstelning i bygda. Og musikerne, store og små skuffet ikke og det var et rikholdig og flott program, og veldig hørbar musikk som ble presentert. Her var det melodier av mange kjente artister blant annet Elton John, Michael Jackson, Coldplay og flere. Bangsund Hornmusikklag var også i toppslag og melodien fra Titanic «My heart will go on» og en flott framført «Tribute of Herb Albert» med mange kjente melodier, som ble hengende i ørene lenge. Det hørtes at de hadde øvd mye de senere ukene, det var mer enn bare nettøvelser med ZOOM. Godt jobba alle sammen!

Berre artig

Namdalseid musikklag var ikke alene på scenen for her var det også noen elever fra 4. klasse som gjerne ville spille med. Og jammen ble det musikk med nybegynnerne som solister. To melodier hadde de på programmet; «Back in the Groove» og «C-Jam Blues». Superflinke, får håpe de fortsetter med korpsinstrumenter.

– Det var skikkelig artig å spille sammen med de voksne. Var ikke nervøse, kanskje litt da, men det var berre artig, smilte de unge blåserne etterpå.

Flinke elever

Elever fra kulturskolen var også inviterte til konsert, kjekt å få vise allsidigheten i musikklivet i Namdalseid når man inviterer til konsert. Thalia Fossli framførte sangen «Pieces» og Solveig Bulling, Malin Dahl Nilsen og Stian Hansen (SMS) spilte en melodi kjent fra filmen Smokey and the bandits «East Bound and Down». Det er bare å beundre de flinke ungdommene. Namdalseid musikklag har også to juniorer på messinginstrument i sine rekker, Iver Sæther Skansen, baryton og Jonathan Davidsen Fon på althorn. (Jonathan var ikke med denne kvelden).

Til slutt hadde korpsene en felles marsj, King Size, det er litt vårfornemmelser når marsjer spilles på denne årstiden. Etterpå var det blomster til alle de unge musikerne og til dirigentene Lars Erik Aalberg i Namdalseid musikklag og Arve Dahl i Bangsund Hornmusikklag.

Thalia Fossli spilte piano og framførte sangen «Pieces».

 

Stian Hansen, Malin Dahl Nilsen og Solveig Bulling med «East Bound and Down».

 

– Endelig kan vi spille igjen og endelig kan vi holde konsert og spille sammen igjen. Kjempehyggelig og komme til Namdalseid, takk for det, smilte leder i Bangsund Hornmusikklag Line Fjær og overrakte et påskeegg til leder Brit Randi.

 

Mye folk i salen og musikerne er samlet til felles marsj!

 

De fikk blomster av Namdalseid musikklag for kjempegod innsats, – dette fortjener dere, smilte til venstre Gunnhild Kaldahl og ytterst høyre Brit Randi Sæther Pedersen. De flinke musikerne er f.v. Oliver, Alva, Synna, Thor Martin, Jørgen og barytonspiller Iver. Selma var ikke til stede.

 

Blomster også til Solveig, Malin, Stian og Thalia.

 

Ingen glemt, blomster og takk til korpsenes dirigenter Arve Dahl og Lars Erik Aalberg.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse