Jøa Blandakor inviterte til ABBA-konsert – Mamma Mia for en konsert

Konserten «Mamma Mia» med Jøa Blandakor og band, dirigent Anlaug Skjærvik

NAMDALSEID

Torsdag i forrige uke inviterte Jøa Blandakor til stor ABBA-konsert i Namdalseid samfunnshus. De presenterte ABBA-musikk både i original språkdrakt og med Ingrid Bjørnov sine norske tekster.

Jøa Blandakor startet opp i fjor høst med forberedelser til konserten som de kalte Mamma Mia! Abba! og Vi! Konserten markerte da ABBA sine 50 år som verdenskjente artister og 17. september presenterte de en flott festforestilling i Fyret allbrukshus på Jøa.

– I tillegg til sanger på originalversjon har vi også med sanger fra musikalen Mamma Mia. Her med tekster oversatt av Ingrid Bjørnov, forteller Hanne Eva Duun.

– Dere har holdt denne forestillingen «varm» siden i fjor høst?

– Ja da, vi har holdt det gående og har hatt fire ABBA-konserter. Det er jo artig å reise litt rundt når vi først har lagt ned så mye arbeid på musikk av ABBA. 22. april var vi i Sverige, helt til Gäddede og presenterte ABBA på norsk, og konserten ble godt tatt imot der også. Ellers har vi vært på Ullvaren på Namsos og nå her på Namdalseid, kjempetrivelig å være her også, smiler Hanne Eva.

– Kåm å hør dein her fine forestillinga, skreiv leder i Namdalseid songlag Nina Edel Damås på FB. Songlaget var teknisk arrangør av konserten.

Og folket kom, 70 tilhørere møtte opp på denne torsdag kvelden til stor glede for aktørene. Og Jøa Blandakor og deres musikere de holdt trøkket oppe og det ble en fantastisk fin ABBA-opplevelse i Namdalseid samfunnshus.

– Dette ble en fin og avslappende kveld med kjente ABBA-melodier som ble flott framført av gode aktører, sa et par i salen.

Grethe Tranaas var ei skikkelig Dancing Queen, artig!

Her fikk man høre blant annet; «Mamma Mia», «I do, I do», «Andante, Andante», «SOS», «Dancing Queen», «Have a dream». Flinke solister framførte «Honey, Honey», «My Love, My Life», og «The winner takes it all», og som finalenummer med koret «Thank you for the music».

Hanne Eva Duun var konferansier og hadde ei god fortelling om hvert sangnummer. Dirigent var Anlaug Skjærvik og bandet består av pianist/kapellmester Brynjar Gevik, bass Sigve Gjeset Haugen, trommer Gisle Tranaas og gitarer Jan Åge Kolstad. Lydmann Robin Sjøvold og bildevisning Ingveig Gevik.

Hanne Eva Duun var både konferansier og solist, hun sang «Honey, Honey».

 

Duoen Gunnhild og Stig Schei med «My Love, My Life»!

 

Gunnhild Schei framførte «The winner takes it all», godt jobba!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse