Turist i egen bygd, ta med familien på bilrebusløp bygda rundt

Til venstre Hanne Hanssen og leder i Namdalseid Frivilligsentral Monica Sotberg har plottet inn postene på kartet, - kom og bli med på et artig bilrebusløp rundt i bygda på lørdag!

NAMDALSEID

For mange år siden var bilrebusløp populært og det ble også arrangert her på Eide. Nå har Frivilligsentralen sett seg i stand til å arrangere og friske opp rebuskunnskapene til Eidbygger og andre. Bli med på en morsom og innholdsrik dag for hele familien lørdag 3. oktober, da er det klart for bilrebusløp på Namdalseid.

– Still et lag med familie eller venner, dette er for alle og vi håper det vil engasjere mange. Her blir det litt konkurranser, kultur og opplevelser, «en pakke mer som et Kinderegg». Vi skal være turist i egen bygd – bygda rundt, sier leder i Frivilligsentralen Monica Sotberg.

Starttidspunktet er klokka 11.30-12.00 på bortre delen av parkeringsplassen ved Coop Namdalseid. Her blir første oppgave delt ut, løs den og finn vegen til første post. Det er gratis å delta!

– For å unngå at det ikke blir opphopning fordeles postene, så ikke kjør etter bilen foran deg. Løs en rebus og finn ut hvor du skal kjøre. Vi legger ikke opp til at det skal være vanskelig for alle skal jo finne frem til postene. På hver post er det noe å se på eller oppleve og en quiz blir delt ut. Denne kan løses i bilen eller etter innkomst. Det er fire poster man må finne pluss siste post hos Kristin Staven. Ta dere god tid, det er ikke om å komme først til mål, sier Monica og Hanne.

På Staven Gård blir det mulig å kjøpe kaffe og kaker. Gratis pølser og saft til barna.

– Her blir det også Pop up-underholdning med Julie Sæther Laupstad og premieutdeling med mer. Avslutning cirka klokka 15.30. Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler, sier de to planleggerne.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*