Røde Kors og Gjensidigestiftelsen tar ansvar for ungdommene i bygda

Namdalseid Røde Kors har fått en kvart million kroner i støtte til å få NÅVA-ungdomsklubb i topp stand,- kjempeglad, sier leder Kjell Morten Staven

NAMDALSEID

Namdalseid Røde Kors har fått 250 000,- kroner i støtte fra Gjensidigestiftelsen og disse pengene skal brukes på ungdommene i bygda.

Nå skal den aktive foreningen pusse opp lokalene til NÅVA-ungdomsklubb, investere i masse kult aktivitetsutstyr og sørge for at bygdas håpefulle får et trygt sted og møtes på kveldene.

– Leiekontrakten med Namsos kommune er i boks og pengene har vi med stor takknemlighet fått fra Gjensidigestiftelsen. Nå mangler det bare engasjerte ungdommer og voksne som er villige til å ta i et tak for å få gjennomført planene, sier leder i Namdalseid Røde Kors Kjell Morten Staven.

Her blir det behov for både tjon-kailla og -damer i alle aldre til dugnadskveldene; engasjerte ildsjeler som vil ta ansvar for selve driften av ungdomsklubben. Og ikke minst kreative ungdommer som kan mene noe om hvordan de vil at ungdomsklubben skal være.

Oppfordringen er derfor klar:
Brett opp armene og ta kontakt! Sammen kan vi få til så mye!

Hvis du/dere kan bidra eller ønsker å høre mer om planene videre, ta kontakt med leder i Namdalseid Røde Kors, Kjell Morten Staven. Telefon: 936 71 529 eller e-post: stavrum@hotmail.com

– Du kan også registrere deg som frivillig på nettsidene til Røde Kors så blir du kontaktet.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse