Kjemperespons på pizzasalg, har syv varianter på menyen

Butikksjef på Sentrum Auto AS Mari Langørgen har klargjort en pizza type «Våttåheia» til steking

NAMDALSEID

– Sulten? Vi har mye god mat! Kan man lese på Sentrum Auto AS sin FB-side. Her kan man bestille selskapsmat, diverse varmretter over disk og man kan alltid kjøpe noe ferskt å bite i. Det siste innen mat er pizza.

Det er ikke lenger bare bilrekvisita, drivstoff og oljer, nei da, her frister de med velsmakende mat og alltid noe til kaffen. Like før pinse fikk butikksjef Mari Langørgen en ide om å prøve med pizzasalg.

– Det er jo lov å prøve og vi satte oss ned for å finne navn på syv forskjellige pizzavarianter. Det skulle være lokale navn så vi endte opp med; Våttåheia, Storsnøheia, Brørsheia, Jektheia, Øyenskavelen, Eide og Sentrum alle med forskjellige ingredienser. Vi annonserte på FB og det ble kjemperespons på salg av pizza utover våren. Den første helga måtte vi være to på jobb for å kunne betjene alle kundene. Det var helt sånn koselig kaos, kjempeartig, smiler Mari.

Selv om det er syv forskjellige varianter på menyen så lager de det kundene ønsker.
– Det er bare å ønske, for eksempel taco- og kyllingpizza er populære. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og av de syv er det kanskje typene Øyenskavelen og Eide det har gått mest av, forteller butikksjefen.

Pizzasalget stilna litt utover våren, men det ble et bra «trøkk» midt på sommeren. Nå mener Mari at det vil ta seg opp igjen.
– Nå blir det høst og mørke kvelder med hjemmekino og familiekvelder, da gjør det seg med en god pizza attåt, smiler hun.

Pizza lages ikke bare for å ta med hjem eller i bilen,
– her kan du også sitte inne i spisekroken vår og nyte pizza i trivelige og stille omgivelser. Er man ute og kjører og plutselig får lyst på en pizza, da er det bare å ringe og bestille. Husk da at det tar tjue minutter før den er ferdig. Vi stenger klokka 21, sier Mari Langørgen.
Mari laget en pizza Våttåheia på sparket, den smakte helt fantastisk.

Snedig
Salg av mat over disk er snedig også for de som jobber i forskjellige firmaer for kommunen eller andre. Det synes også Ulrik Saugestad som jobber med det elektriske ute ved den nye skolen.
– Det er kjekt at det finnes en plass i nærheten man kan kjøpe seg en burger eller annen mat en gang iblant. Det hender vi spleiser på pizza en fredag i ny og ne, og de er gode, sier kunde Ulrik.

 

«Våttåheia» består av ost, tomatsaus, pepperoni og rødløk.

 

Etter cirka 20 minutter, – da er pizzaen ferdig stekt.

 

– Vær så god, «Våttåheia» er skjært opp og er klar for servering, sier Mari på Sentrum Auto.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*