Kjemperesultat etter innsamling; Eide sammen mot kreft – Krafttak mot kreft

Foran sitter komiteen, t.v. Anita Anzjøn Bratgjerd, Ragnhild Westrum og Gunnhild Kaldahl F.v. står noen av bøssebærerne Odd Magne Berre, Berit og Jostein Aardal, Trond Hundseth, Bodil Staven, Astrid Aune, Hildbjørg Dahl, Karin Husa og Kari Anne Elden

NAMDALSEID

Tirsdag kveld var det innsamling i Namdalseid til støtte for Kreftforeningen. Bøssebærere har vært i sving og så godt som alle husstander i kommunen har hatt besøk.
– Bøssebærerne har vært veldig positive og det var ikke nei fra noen. Vi er fullstendig avhengig av at frivillige stiller opp slik, det er viktig å få vist seg fram, sier Gunnhild Kaldahl.

I dag overlever sju av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer med svært lav overlevelse. Kreftforeningen ønsker å endre denne alvorlige situasjonen. Pengene fra årets aksjon går i sin helhet til forskning og behandling av kreftformer som få overlever.

– Innsamlingen er et kjempebra tiltak der flinke folk ordner. Vi har hatt flere krefttilfeller i familien og man tenker på hvor mange de redder i dag. Gir gjerne penger, for forskning er bra, sier Sissel og Kolbjørn Dahl i Gryta.

Stolt og rørt
Etter at bøssene var vel i havn i kommunehuset og komiteen hadde talt pengene viste resultatet fra bøssene og VIPPS kroner 50.500,-. Bøssebærerne fortalte om stor giverglede.

– Jeg er veldig ydmyk, stolt og rørt over givergleden blant folk. Jeg har vært rørt hele uka, folk er så positive. Dette gjør noe med en som har vært gjennom dette selv. Håper å få satt Namdalseid på kartet, sier Gunnhild.

Hun sier de har fått ja på alt de har spurt om så hver ei krone som kommer inn, også på inngangsbilletter og loddsalg på Trivselskvelden onsdag, går til Eide sammen mot kreft – Krafttak mot kreft.

– Alle pengene går til forskning, det er framtida for alle det, sier Gunnhild Kaldahl.
Komiteen ønsker velkommen til Namdalseid samfunnshus klokka 18.

Giverglede på Statland, Hilde Steen støtter gjerne opp, her med bøssebærer Tone Bendiksen. (Foto: Lene Claassen).

 

Sture Anzjøn støtter opp, sammen med bøssebærer Laila Berre.

 

Ivrige støttespillere hos familien Høyland i Sjøåsen, mor Margrethe sammen med Eirik og Vilde.

 

Magnus Raade i Gryta fikk besøk av bøssebærer Bjørg Mølnå Altin.

 

– Kjempebra dette, smiler Kolbjørn og Sissel Dahl.

 

Hans Jarle Stein og bøssebærer Karin Husa.

 

Bøssebærer Astrid Aune møtte Vigdis Bulling Kristiansen på trappa, litt kaldt ja.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse