Aktivitetskafé, mange tilbud for hele familien

Kreativt verksted der man blant annet kan lage Halloweenn-utstyr

NAMDALSEID

Namdalseid Frivilligsentral ønsker velkommen til sin aller første Aktivitetskafé!

– Dette er tenkt som en møteplass for folk i alle aldre, en skikkelig familiestund. Her tilbyr vi forskjellige aktiviteter for alle, sier leder Monica Sotberg.

En gang i måneden
Mandag 18. oktober er det klart for den første Aktivitetskaféen og denne blir i Namdalseid samfunnshus. Oppstart er klokka 18.00. og er åpen til klokka 20.00.

– Dette tilbudet har vært planlagt lenge og vi glede oss til å komme i gang, er selvsagt spent på mottakelsen. Håper jo å kunne skape en møteplass som er lett å komme innom og der det er aktiviteter for alle, både barn og voksne. Dette er noe vi har tenkt å arrangere en mandag midt i hver måned og da med et variert innhold. Håper at lag og foreninger etter hvert kan bli med og vise fram det de holder på med. Selvsagt ønsker vi tilbakemeldinger om aktiviteter som man kan ha på en slik familiestund. Bare ta kontakt, sier Monica.

Noe for alle

  • På den første Aktivitetskaféen er det et rikholdig program. Her blir det kreativt verksted for barn, ungdom og voksne. Da med forskjellige hobbyprosjekter og Halloween-utstyr kan lages.
  • Musikkteateret «Bamsen min» med Jorid Vorum og Ane Berg Vighals blir framført i biblioteket klokka 18.00-18.30. Passer for barn i alderen 3-7 år sammen med foreldre. Gratis inngang!
  • Kulturminnelaget ved Bjørn Sæther viser og prater om gamle bilder på gammelbiblioteket fra klokka 18.00.
  • Bygdekvinnelaget har et miniloppemarked i foajeen ved kaféen der de selger billig kjøkkenting. Her kan man fort gjøre et kupp!
  • Cirka klokka 18.45 blir det underholdning på kaféen der Andreas Pedersen synger og spiller fra sitt rikholdig repertoar.
  • På kaféen selges det kaffe/te og kaffebrød og dersom noen ønsker pølse i brød eller rømmegrøt med spekemat til, ja da har de det også. Barn spiser gratis (bortsett fra kioskvarer).

Namdalseid Frivilligsentral ønsker velkommen til en trivelig og allsidig kveld. Innbyggertorget og biblioteket er åpent til klokka 20.00.

– Det blir rømmegrøt på Aktivitetskaféen, lover Solfrid Skevik og Jorunn Hansen.

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Internal Error
Select at least one plan for this form!

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse