Musikklaget med sitt niende «Baill-lotteri», trekning og familiedag ved Ferja

Namdalseid musikklag sitt årlige Baill-lotteri er i gang, kornettgruppa er ansvarlige, til venstre Monica Mehlum, Mads Jørgen Stein Kolstad, Magne Mølnå og Ane Katrine Mølsleth. Bak står leder Anita Anzjøn Bratgjerd og foran sitter ivrige aspiranter Jonatan, Justin og Iver

NAMDALSEID

For niende gang satser Namdalseid musikklag på sitt populære «Baill-lotteri». Rundt 1.000 nummererte plastballer håper de å få selge fram mot trekningen i elva Ferja 2.juni klokka 15.00.
– Vi har solgt mange baller rundt i bygda og det er kanskje noen som ikke har hatt besøk, men fortvil ikke ballselgerne kommer. Det er veldig god respons til ballsalget, sier leder i Namdalseid musikklag Anita Anzjøn Bratgjerd.

Baillsleppet/trekningen har de ved elva Ferja og der blir det også en minikonsert, skotthyll, spannholding og salg av mat fra «Restaurant de la Ferja».

– For all del ikke spis før dere drar til Ferja, vi har mye god mat på grillen i tillegg til kaffe og kaker. For de som ønsker å kjøpe flere baller så har vi stand på Glada`n og vi selger også ved Ferja. «Baill-lotteriet» er hovedinntektskilden til Namdalseid musikklag og vi er veldig takknemlig til alle som støtter opp slik at vi har hornmusikk på 17.mai og ellers når det er bruk for oss i bygda. Velkommen til trekning, sier Monika Mehlum.

Det fristes med store premier der hovedgevinsten er hele 10.000 kroner, andre premie er på 3.000 kroner og tredje premien på 2.000. I tillegg flere premier à kroner 500.

Som avslutning på årets sesongen legger Namdalseid musikklag turen til Torghattfestivalen i Brønnøysund.
– Der har vi ikke deltatt tidligere så det blir en spennende avslutning med defileringer og konserter. Vi gleder oss til denne, sier Anita.

 

Baillsleppet er spennende helt til mål, her fra 2018.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse