Naturfotograf med spennende underholdning på årets første Lørdagskafe

Naturfotograf Stian Holmen Lein kommer på lørdagskafe i samfunnshuset. (Foto: Ove Magne Ribsskog, Flatangernytt)

NAMDALSEID

Lørdag er det duket for årets første lørdagskafe i kafeteriaen i Namdalseid samfunnshus. Det er Namdalseid hagelag som er arrangør og de har hyret inn naturfotograf Stian Holmen Lein fra Flatanger til å underholde.
– Jeg har med bilder av litt av hvert, blant annet reinsamling på Osenfjellet og bilder fra Svalbard, sier Stian.

Norgesmester
Stian Holmen Lein begynte for alvor å ta bilder i 2007, og i 2009 vant han hovedpremien i Biofotos Norgesmesterskap i naturfoto. Stian har hatt flere fotoutstillinger, også i utlandet. Han har mye å fortelle om så det blir en spennende dagstund på årets første lørdagskafe.

– Jeg har laget en sak med bilder fra Flatanger med blant annet vindkraft, reinsamling på Osenfjellet og noe fra Dåapma. Jeg har også bilder og filmsnutter fra sommer- og vinterturer på Svalbard, sier Stian Holmen Lein.

– Vi ønsker Stian velkommen til lørdagskafe og setter stor pris på at han kommer. Hagelaget stiller med en velfylt og fristende kakedisk og vi gleder oss veldig til kafelørdag. Alle er velkommen til en fin oppladning mot vår. Kafeen åpner klokka 11, sier leder i Namdalseid hagelag Solveig Heggdal.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse