Hagelaget inviterer til tur 1. mai

Namdalseid Hagelag oppfordrer hageinteresserte til å bli med til Bakketun folkehøgskole tirsdag 1. mai. Her vil det kl 18.00 være foredrag om pioner ved Eivind Hansen.

Eivind har 1200 forskjellige pionslag og importerer pioner fra hele verden. Blomstringstiden er fra 25. mai til 15. juli. Se www.pionhagen.no.

Foredraget av Eivind vil gi råd og tips om hvordan vi skal få pioner til å trives i hagen. Han har med seg 530 pioner som han selger etter foredraget. Betaling med med kort eller vipps.

Leder i Namdalseid hagelag Solveig Heggdal forteller at dette vårmøtet er et samarbeid med hagelagene i Steinkjer, Levanger, Verdal, Inderøy og Folkeakademiet Verdal.

Inngang for medlemmer kr 50,-
Inngang for ikke-medlemmer kr 100,-

Gratis for de som melder seg inn i et av lokalene denne kvelden.

Inngangsbilletten inkluderer kaffe og kaker.

Solveig Heggdal forteller at deltakere fra Namdalseid kommer til å organisere seg med samkjøring i privatbilder. Vil du være med så kontakt Solveig på telefon 415 29 322 innen 28. april.

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER