Ny lokalavis for Namdalseid og Statland!

Namdalseid, Statland og omegn får nå en helt ny lokalavis! Vi er veldig glade for å kunne annonsere dette og gleder oss til å komme igang med nyhets- og informasjonsformidling!

Den nye lokalavisen er en gratis og åpen nettavis og heter Lokalavisa Fjord til fjord for Namdalseid og Statland.

Vi opplever at det er et behov for å få frem hva som skjer i lokalsamfunnet vårt og med denne avisen vil vi skape et lokalt fokus på store og små saker.

Når vi nå lanserer Lokalavisa Fjord til fjord for Namdalseid og Statland er det for å prøve ut om det er noe folket i lokalsamfunnet vil ha. Hvis konseptet vårt er levedyktig blir vi å regne med fremover!

Vi ønsker selvsagt å få tilbakemeldinger på hvordan vi driver avisa også. Den er jo for leserne våre!

Vi starter opp med hjelp av egne midler, både i form av tid og finansiering. Men vi ønsker etterhvert å bli en attraktiv annonseringsplass for store og små virksomheter i nærområdet.

Som seg hør og bør har vi hatt lanseringsfest med kake!

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER