Nye Joker Sprova åpnet sine dører torsdag

Torsdag reåpnet Joker Sprova, Maren Rennan, Roy Oskar Halvorsen og Magne Melland kunne vise fram en lys, romslig og moderne butikk.

 

SPROVA

– Velkommen til vår nye Joker-butikk, sto det på bløtkaka ved åpning av nybutikken i Sprova.

Etter fjorten dagers intenst restaureringsarbeid kunne Magne Melland og hans stab åpne sin nye og moderne Joker.

– Dette kjennes bra ut. Vi har hatt en lang planleggingstid og vi visste hva vi gikk til da vi startet med restaureringsarbeidet. Med god hjelp fra gode venner, naboer og flere entreprenørfirmaer, så klarte vi å få butikken ferdig akkurat til planlagt tid, smiler Magne Melland.

Magne og hans stab, 8 i alt, gleder seg over en lys, trivelig, romslig og moderne Joker-butikk i Sprova. Butikken har blitt mer rasjonell med stort kjølerom for melk og ferskvarer og større frysedisk. For ett og et halvt år siden bygde de ut for utvidelse av butikken, og nå er den ferdig med god støtte fra Joker sentralt.

– Om jeg har angret på prosjektet? Nei, jeg er jo en «bygdetulling» som satser ute på landsbygda, og lokalbefolkningen ønsker jo butikk her. Nå blir det en ny hverdag både for oss som jobber i butikken og for våre kunder. Vareutvalget blir også større, sier Magne.

– Her er det bygd en butikk for framtida med nytt golv, led lys og CO² som fryse- og kjølemiddel. Artig at noen vil satse så stort ute i distriktet, sier Kristian Hauglid fra Joker sentralt.

En god kunde og nabo kom innom med en stor blomster til Magne og hans stab.
– Denne har du fortjent. Vi synes Joker er en bra butikk og vi har alltid handlet her i Sprova, sier Kristian Størvold med hilsen fra seg og kona Solvår.

 

 

VEL FORTJENT: – Gratulerer med nybutikken Magne, sa Kristian Størvold og overrakte velfortjent blomsterhilsen fra kona Solvår og seg.

 

SMAKTE: – Kaken smakte godt etter mye jobbing; Magne Melland i prat med Monica Enebakk fra Bakehuset.

 

FERSKT OG NYSTEKT: Roy Oskar får instrukser i bruk av den nye ovnen av Monica Enebakk fra Bakehuset.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse