Ny eier, nytt navn, men ingen forandringer på drifta

- Her blir alt som tidligere, sier ansatt Maria Benden og daglig leder Mari Langørgen

NAMDALSEID

Ny eier av Sentrum Auto, men det blir ikke de store endringene. Den største endringen er at nå heter stasjonen Shell Namdalseid AS. Nå er det mye spekulasjoner i bygda og det er daglig spørsmål til de ansatte om hvordan drifta blir. Ny eier var på Namdalseid i forrige uke og ordnet det formelle med overtakelse av stasjonen.

– Sentrum Auto har alltid vært en viktig del av bygda, og det er for tiden mange spørsmål her både om drift og ny eier. Derfor ser vi oss nødt til å fortelle at stasjonen er solgt og ny eier er Frode Skjevik fra Lillestrøm. Han eier alt her, men pumpene skal Shell overta, sier daglig leder Mari Langørgen.

Selv med ny eier så vil ikke kundene merke noen forskjell på den flotte stasjonen på Namdalseid.

– Det blir litt endringer på fasaden, men ellers blir alt som det har vært. Dekkskifte og dekkhotell og alle de trivelige ansatte treffes her. Jeg fortsetter som daglig leder av driften og matlaging/catering blir som før. Her er det økning i omsetningen og nå kjenner vi på trykket at landet åpner seg. Sist helg var det skikkelig trøkk og travelt i butikken. Trivelig med mye folk og betjeningen liker det, sier Mari og fortsetter med å lage ferdig bestilling på spekemat til et selskap.

Nå har det nettopp vært forandringer på lokalbutikken og i disse dager er det stasjonen på Namdalseid som endres.

– Vi kan vel si at alt som skjer i bygda er positivt for alle. Forandringer og ny tid både for Coopen og her gir mer folk i Sentrum, bare å glede seg til sommeren, sier Mari.

– Her kommer et nytt navneskilt, det er en tid for alt, sier daglig leder Mari.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse