Prosjektledelsen i Nye Namsos kommune besøker alle kommuneansatte

Turnétrioen startet onsdag på Namdalseid, t.v. hovedtillitsvalgt Knut Erik Heia, rådmann i Namdalseid Kjell Einvik var dagens vert, prosjektmedarbeider Hanne Marthe Breivik og prosjektleder Inge Ryan

NAMDALSEID

Prosjektledelsen i Nye Namsos kommune med Inge Ryan, hovedtillitsvalgt Knut Erik Heia, og prosjektmedarbeider Hanne Marthe Breivik har som mål å besøke 2000 ansatte i den nye kommunen. Besøksrunden startet onsdag på Namdalseid, og der hilste de på ansatte fra kultur/service, administrasjon, eiendom/teknisk og miljø/landbruk.

Prosjektleder Inge Ryan skal lede arbeidet mot ny kommune 1.januar 2020.
– Det er mye som skal skje og det er viktig å møte alle ansatte i de tre kommunene Fosnes, Namsos og Namdalseid. Til sammen er det rundt 2000 ansatte, det blir vanskelig å huske navn, sier prosjektlederen og håndhilser på onsdagens frammøtte i kommunehuset.

Ny kommune
Før prosjektledelsen er ferdig med sine besøk har de vært innom mellom 40-50 forskjellige arbeidsplasser.
– Namdalseid er den første stoppen, og det er viktig å møte dere. Heldigvis er dette en frivillig kommunesammenslåing, og det er en helt ny kommune vi nå skal «bygge». Dette blir Trøndelags sjette største kommune i folketall og fjerde største i areal, sier Ryan.

Namsos kommune har det meste; en flott videregående skole, universitet, flyplass, politi, sykehus og ellers alt nødvendig en kommune har å by på.
– Navnet blir Namsos kommune og kommunesenteret blir i Namsos. Der blir sete for ordfører, rådmann med stab og kommunestyresal. Vi skal ta vare på alle fra de forskjellige arbeidsplassene, noen er best på noe og noen på noe annet. Vi skal skape et tjenestetilbud som er minst like godt som nå. Det er dere, nesten 2000 kommuneansatte, som er de viktigste resursene i et nytt eierskap, sier prosjektleder Inge Ryan.

Målet
Prosjektgruppen håper at alle kommuneansatte blir begeistret over den nye kommunen.
– Dette blir et historisk øyeblikk. Hva slags muligheter har vi til å bygge en ny organisasjon? Hvordan gjøre kommunen bedre og enda mer spennende? Vil dere være med på det? spør Inge Ryan.
Han sier det er viktig å se framover og å tenke på hva som er mulig å få til, hvor skal vi? Det blir viktig å skape en god plass for alle innbyggerne.
– Skal vi få til noe er det viktig at alle er med i flokken. I denne prosessen er alle eksperter på sitt felt. Det er et spenstig tiltak i den nye kommunen, målet er at dette skal vi få til. Vi skal bli gode sammen, sa prosjektleder Inge Ryan.

Spørsmålet til slutt er at prosjektgruppen ønsker et svar fra hver enkelt ansatt:

«Hva hadde vært artig å få til i nye Namsos kommune?»

Tilbakemeldingene skal tas med i byggingen av den nye kommunen med de mål om at de skal bli enda bedre enn det vi har i dag.

Etter en økt med de ansatte «på huset» gikk turen til ansatte ved Namdalseid skole.

 

Prosjektleder Inge Ryan skal hilse på nesten 2000 ansatte i de tre kommunene, her hilser han på rådgiver i jordbruk Tove Berit Ostad.

 

Kirketjener/kirkegårdsarbeider Reio Sporildnes fikk også noen ord med prosjektleder Inge Ryan.

 

Prosjektleder Inge Ryan og hans medhjelpere møtte ansatte fra kultur/service, eiendom/teknisk, administrasjon og miljø/landbruk på Namdalseid.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse